Sort by
Sort by

Нестле за Живей Активно!

йхх

Пълноценното хранене и активният начин на живот заслужават място в живота на всеки един от нас

Водени от убеждението, че активният начин на живот може да бъде алтернатива за всеки, посветихме време и усилия в създаването на платформата и националната инициатива „Нестле за Живей Активно“.
От нейния старт през 2006 г. досега, тя е излиза от рамките на кампания и се превръща в национално движение. 

Повече от

450000

Над

170

През

2019 г.

Над

120

През

2020 г.
Повече от 450 000 българи са участвали през годините, а над 170 партньори подкрепят посланието за ползите от активен начин на живот. През 2019 г. „Нестле за Живей Активно!“ успешно си партнира с над 100 институции, спортни клубове и федерации, експерти и известни личности и осъществи над 120 съпътстващи събития из цялата страна – в партньорство с Национално сдружение на общините. През 2020 г. за първи път се проведе и зимното издание в Боровец, с подкрепата на Бороспорт и община Самоков.

Активен живот

Движението, което съзнателно избираме днес, е проява на грижа към тялото ни и инвестиция в нашето здраве.
прочети повече

 

Движението, което съзнателно избираме днес, е проява на грижа към тялото ни и инвестиция в нашето здраве. Осигурявайки си тонус, ние повишаваме своето настроение и увереност, и най-важното – работим дългосрочно за по-целесъобразно ежедневие. Спортът ни поддържа активни, намалява нивото на стрес и подобрява нашата мотивация. Дори и да не разполагаме с време за сериозни занимания, винаги може да отделим половин час за разходка – да повървим пеша, да изчистим ума си и да се заредим с енергия.
С участието на изявени български спортисти и специалисти в областта създадихме поредица от ценни материали и тренировки, които можете да откриете в  Спорт и Балансирано ежедневие.

Хранене

Отделите време за нашите Съвети за хранене и Рецепти, които ще ви осигурят ценни моменти с вашето семейство.
Всичко за храненето


Вярваме, че качествената храна има отражение върху всяка част от ежедневието ни.  Пълноценният хранителен режим укрепва нашия имунитет, повишава качеството на живот и най-важното – прави ни по-щастливи и енергични. Осигуряването на тонус, създаването на здравословни навици по отношение на храненето и движението са основен приоритет на „Несле за Живей Активно“. Споделяйки над 140 години опит в създаването на продукти, Нестле България създава платформа, която акцентира най-важните „съставки“ на добрия живот. Информираният избор е право на всеки един от нас – затова „Нестле за Живей Активно“ обединява професионалисти от света на спорта и здравословното хранене в големия разговор за активното ежедневие.

Защото заедно може да постигнем повече!

Направете първа стъпка към своето балансирано меню като отделите време за нашите  Съвети за хранене и Рецепти, които ще ви осигурят ценни моменти с вашето семейство.

Нестле за по-здрави деца

Да помогнем на 50 милиона деца да водят по-здравословен начин на живот до 2030г
Отиди на Нестле за по-здрави деца


"Нестле за по-здрави деца" обединява всички наши усилия, за да подкрепи родителите и хората, които се грижат за децата, в предизвикателството да растат по-здрави.
Знаем, че отношението към здравословния начин на живот се изгражда от ранна възраст. Затова с помощта на специалисти създадохме Кулинарна книга за детско балансирано меню, която да вдъхновява децата да опознават света на храната.
Всички рецепти в дигиталната книжка са базирани на Порция "Баланс" - универсалния наръчник за изготвяне на полезно и балансирано детско меню.

Семейство

Споделеното време със семейството е един от най-добрите избори, които може да направим.
Прочети повече

 

Поставяйки важен акцент на семейството и създаването на активен начин на живот за неговите членове, Нестле България предлага различни алтернативи, които да създадат активни занимания и отношение към балансирания начин на живот както при възрастните, така и при най-малките. Казват, че получаваме първия пример в своето семейство