Sort by
Sort by
Вашият любимец – нашата стрaст!
<b>Храни за домашни любимци</b> > Components > First column


Повече от 85 години Purina® e експерт по отношение на хранителните нужди на домашните любимци. Нашият екип от над 18 000 служители и 500 учени, включително експерти в областта на поведението на животните, ветеринарни специалисти и учени в областта на храните, работят за създаване на храни за домашните любимци, които поддържат и осигуряват здравето и добрата форма на вашите любимци.

Нашата визия

В PURINA® вярваме, че хората и домашните любимци са по-добри заедно. Това е водещото убеждение, което ни мотивира да осигурим променящо живота хранене и опит в грижата за домашните любимци от световна класа на собствениците и ветеринарните лекари всеки ден.

Нашите марки

Домашните любимци са спътници, преливащи от любов, и са част от семейството, затова е важно не само да се наслаждават на храната си, но тя да е и полезна за тях.
Рецептите ни са не просто вкусни, а съдържат съчетание от месо, риба, витамини и минерали, които осигуряват пълноценна и добре балансирана храна.Знаем, че един стандартизиран подход към храната на вашия домашен любимец не е правилен. Няма съвсем еднакви кучета или котки, а освен различните си характери, те имат и различни нужди по отношение на храната. Поради тази причина сме създали голям набор от храни, а продуктите са разработени за различни видове кучета и котки - за малки котенца и кутрета, за стайни животни и такива, които са постоянно навън, за бременни домашни любимци и животни с алергии и специални хранителни нужди.
Имайки повече от 85 години професионален опит зад гърба си, ние сме експерти по отношение на хранителните нужди и целта ни е създаването на рецепти, които допринасят за едно добро здравословно състояние, дълголетие и добра форма, но които са и вкусни.

ProPlan Purina храна за кучета и котки
Dog Chow logo hrana za kucheta logo
Purina Cat Chow logo
Purina Friskies Logo
Purina Friskies za kucheta Logo
Purina felix hrana za kotki logo
Purina Gourmet hrana za kotki logo
Purina One синьо лого котешка храна
Purina One cherveno logo
Purina Darling logo

Последвайте ни