Sort by
Sort by
Вашият любимец – нашата стрaст!


Повече от 85 години Purina® e експерт по отношение на хранителните нужди на домашните любимци. Нашият екип от над 18 000 служители и 500 учени, включително експерти в областта на поведението на животните, ветеринарни специалисти и учени в областта на храните, работят за създаване на храни за домашните любимци, които поддържат и осигуряват здравето и добрата форма на вашите любимци.

Нашата визия

В PURINA® вярваме, че хората и домашните любимци са по-добри заедно. Това е водещото убеждение, което ни мотивира да осигурим променящо живота хранене и опит в грижата за домашните любимци от световна класа на собствениците и ветеринарните лекари всеки ден.

Нашите марки

Домашните любимци са спътници, преливащи от любов, и са част от семейството, затова е важно не само да се наслаждават на храната си, но тя да е и полезна за тях.
Рецептите ни са не просто вкусни, а съдържат съчетание от месо, риба, витамини и минерали, които осигуряват пълноценна и добре балансирана храна.Знаем, че един стандартизиран подход към храната на вашия домашен любимец не е правилен. Няма съвсем еднакви кучета или котки, а освен различните си характери, те имат и различни нужди по отношение на храната. Поради тази причина сме създали голям набор от храни, а продуктите са разработени за различни видове кучета и котки - за малки котенца и кутрета, за стайни животни и такива, които са постоянно навън, за бременни домашни любимци и животни с алергии и специални хранителни нужди.
Имайки повече от 85 години професионален опит зад гърба си, ние сме експерти по отношение на хранителните нужди и целта ни е създаването на рецепти, които допринасят за едно добро здравословно състояние, дълголетие и добра форма, но които са и вкусни.

Последвайте ни