Sort by
Sort by

“Нестле за Живей активно! Зима 2023“ ще сгрее София с Активен Зимен Карнавал

Зимен карнавал нестле

На 26 февруари температурите в София ще се покачат, елате и се включите в най-активния зимен карнавал. Вземете си маска и много настроение, защото зимата може да е топла и забавна, когато е активна! 

Започваме точно в 10:30 часа от Народен театър „Иван Вазов“, където ще ви посрещне Алфредо Торес, за да се събудите заедно на по чаша NESCAFÉ в неделната утрин и да се разкършите под звуците на Латино ритмите. Ще има много танци, движение, тонус и горещо настроение. Вземете си и маска, защото продължаваме с Активен Карнавал по столичните булеварди, а най-атрактивните участници ще спечелят награди.

карта на зимен карнавал 2023

В 11:30 часа отваря врати ледения парк в Княжеската градина, където последователите на “Нестле за Живей активно! Зима 2023“ напълно безплатно ще могат да се докоснат до зимната магия на лед с кънки. Най-голямата пързалка на Балканите ще посрещне всички ентусиасти, за да създадем заедно незабравими спомени с богата програма от активности. За най-малките участници ще има много активни забави, игри, ще правят снежен човек, и всичко това с професионални аниматори, които са подготвили специална за тях програма.

За тези, които никога не са се качвали на кънки между 11:30 и 14:00 часа ще има безплатни уроци с инструктори от Националната спортна академия, а Евгени Иванов - Пушката и Йордан Йовчев ще дебютират в ново за тях спортно амплоа на лед. NESQUIK ще зарадват участниците със сладки изненади за вдъхновяващи моменти, на които всеки да се наслади или да си спомни най-красивите моменти от детството си.

Тези, които никога не се отказват и могат да преодолеят всяко препятствие ще могат да се включат в леденото бягане с Екатерина Дафовска от 12:00 ч. до 12:30 ч. и да се заредят с енергия и решителност с вкусните барчета на Nestle FITNESS. 

Ако винаги сте се питали какви са правилата на кърлинга, защо се търка леда с четка и как се хвърлят камъните, то преподавателите и студентите от специалността „Кърлинг“ в НСА ще разкрият всички трикове на играта. От 12:30 до 13:00 часа на специално оборудване ще може да изпробвате уменията си, докато се наслаждавате на KitKat, вземайки си почивка от забързаното ежедневие.

От 13:00 до 13:30 часа Йордан Йовчев ще се впусне заедно с участниците в предизвикателството на бързото каране на шейни точно до ледената пързалка, а MAGGI ще ви посрещне с порция нудълс за да усетите колко по-хубаво може да бъде и да се заредите за неделния вълшебен семеен активен ден.

От 13:30 до 14:00 часа всеки, който преследва енергично шайбата в хокея на лед и усеща ентусиазма от бързата игра може да премери сили заедно с Евгени Иванов-Пушката на ледената пързалка. LION ще приветства всички участници със зверска наслада и ще засити глада преди мини-турнира по хокей. 

Алфредо Торес и Катрин Тасева ще раздвижат в ритъма на музиката малки и големи, готови да опитат неочакваната добра комбинация на зима и танци на открито. Неустоимия вкус на Nescafe 3in1 ще бъде на точното място, за ви зареди с енергия и готовност за създаване на неочаквано добри спомени, а началото е в 14:00 часа.

За десерт ще има бой със снежни топки, където отборите на Екатерина Дафовска, Йордан Йовчев, Катрин Тасева, Евгени Иванов – Пушката, Маруся Иванова, Алфредо Торес и Део ще се срещнат с последователите на „Нестле за Живей активно!“.

 
 
 
 
 

 

Нескафе лого
Нескафе 3 в 1
Nesquik bg
Nestle Fitness
KitKat
Lion nestle
Маги малки тайни
по-здрави деца

 

 


 

 

Партньори:

София Европейска столица на спорта
Лого НСА
Лого УНСС
БГ Радио
Darik Radio
Спортал

 

 
Web Ground
24 часа
OFFNews
Dir.bg
Skafeto

 

 

 

 
Dsport
Pirin Spring
Pulse лого
bg mama
Cosmopolitan bg