Sort results by
Sort results by

Споделеното време със семейството е един от най-добрите избори, които може да направим. Присъствието ни дава трайно отражение в живота ни близките ни и най-вече на тези, които правят първи стъпки в един нов свят – нашите деца. Поставяйки важен акцент на семейството и създаването на активен начин на живот за неговите членове, Нестле България предлага различни алтернативи, които да създадат активни занимания и отношение към балансирания начин на живот, както при възрастните, така и при най-малките. Казват, че получаваме първия пример в своето семейство. Нека това бъде най-добрият пример!

Нашият дом

Домът е това уютно място, което съхранява спомените на семейството и предлага безценни преживявания. Независимо дали готвим заедно, играем или правим пролетно почистване, ние споделяме емоции в едно специално, близко до сърцето ни, пространство. В рубриката "Нашият дом" ще откриете полезни съвети как да управлявате умно дома, да включвате екологичен подход и да правите промени, които да създават настроение и приятна атмосфера.

Семейни активности и празници

Най-хубавото време е това, в което сме заедно! Да споделим любимите празници, да създадем традиции в своя дом, означава да инвестираме в бъдещето на своите деца. В "Семейни активности и празници" споделяме своя опит в зоната на дома и извън него – там, където ни очаква природата и активният начин на живот. Създайте своята уникална коледна украса с участието на малките помощници или изберете едно от 5-те предложения за семейни пътешествия в България. Не пропускайте да се порадвате на природата с разходка в близкия парк или игра на открито – вие избирате как да създадете пълноценни моменти с обичаните хора.

Домашни любимци

Доказан факт е, че домашните любимци повишават тонуса и доброто настроение. Разходка с нашето кучето в парка гарантира активно начало на деня, игра и чист въздух. Възможно ли е обаче да създадем по-добри навици за нашия любимец? Полагаме ли достатъчно грижи той да расте здрав и щастлив? Знаем, че всеки иска най-доброто за Най-добрия приятел на човека. В "Домашни любимци" ще откриете полезни идеи и трикове как да подобрите връзката с вашето куче. Пълноценната храна, вниманието и осигуряването на ежедневно движение са в основата на отглеждането на един домашен любимец.