Sort by
Sort by

За нас

Добра Храна, Добър живот, в това вярваме ние! Всичко, което искате да знаете за Нестле е тук – нашите марки, новини, полезна информация за активен начин на живот и балансирано хранене, финансови резултати и възможности за работа при нас. На едно място можете да се потопите в историята на Нестле, да разберете нашите бизнес принципи, да се запознаете с общата инфраструктура на групата Нестле и още много! В нашето старание да спазваме пълна прозрачност, правим всичко възможно информацията за компанията да е достъпна не само за нас, но и за всеки, който прояви интерес от Нестле!

Бизнес принципи

Нашите бизнес принципи са в сърцето на нашата компания, те отразяват нашето виждане за честност, искреност и загриженост за индивидите и семействата, за общностите и за планетата.

История на Нестле

Ние сме Нестле, компанията, което се свързва с  Добра Храна , Добър Живот. Ние вярваме във силата на храната, която може да подобри качеството на живота.

Данни

Този сайт е на Нестле България АД

Пощенски адрес:
София 1360
Бул Европа 128
България

Тел: (359) 2 9390 333
Факс: (359) 2 925 1040
Е-мейл адрес: [email protected]
Интернет сайт: www.nestle.bg

 

Нестле България АД е акционерно дружество, вписано в търговския регистър при Агенцията по вписванията, регистрирано със съдебно решение на Софийски градски съд по фирмено дело 26521/1991, ЕИК 831650349 и е представлявано от Емануел Артур, Изпълнителен Директор.

 

Ако имате въпроси, коментари или предложения за нашия сайт, пишете на Връзки с потребителите или ни се обадете на безплатната ни потребителска линия 0800 1 6666!

 

Благодарим ви!