Sort by
Sort by

Нестле за Живей Активно! Град 2023 | 16 септември

Градското издание на една от най-големите инициативи, промотиращи физическата активност и балансирания начин на живот отново е тук! И тази година „Нестле за Живей Активно!“ посреща завръщането в града след летните пътешествия, за да зарадва всеки участник с динамична и забавна програма. 
живей активно есен 2023

За всеки по нещо…
Стопани на домашни любимци, фенове на леката атлетика, любители на екстремностите, имаме по нещо за всеки от вас на двете локации, които „Нестле за Живей Активно!“ ще завладее тази година – НДК и Кучешката градинка в Южен парк 2.

Локация 1: НДК 

Площадът пред НДК ще обогати историята на инициативата, срещайки традиция и иновация в първата колаборация между „Нестле за Живей Активно!“ и риалити форматът „Игри на волята“. Състезания с градински колички, скачане с чували, катерене, игра с въжета и още много предизвикателства ще очакват жители и гости на столицата. 

Локация 2: Южен парк 2

Асен Аролски и PURINA ® ще ви очакват в кучешката градинка зад Park Center Sofia със забавна програма за всички породи и възрасти. Демонстрации, игри, лакомства и интересни факти за възпитанието на пухкавите ни приятели за всички стопани и фенове на кучета. Участвайки в тази локация отново ще имате възможността да дарите храна PURINA ® на Animal Rescue, като изпълните успешно предизвикателствата на Асен Аролски. 

След активностите в кучешката градинка, можете да се присъедините към динамичната програма на НДК, а за още по-големите фенове на спорта сме подготвили специален маратон, организиран с помощта на приятелите ни от Next Level, който ще прави връзката между двете локации. 

Следете ни тук и в страницата ни във Facebook за пълната информация за събитието.

столична община
министерство на спорта
игри на волята
нова телевизия
24 часа
bg radio
dir bg
off news
skafeto
sportal
next level
netinfo
нса
район оборище
web ground
НСОРБ

 

darik radio

 

 

 

 

Можете да разгледате класирането на всички взели участие в събитието в списъка с резултати.