Sort by
Sort by

Тренировка по лека атлетика с Ваня Стамболова

Останете активни по време на лятната ваканция с упражнения на морския бряг

Останете активни по време на лятната ваканция с упражнения на морския бряг. Има много начини да запазим или постигнем желаната от нас форма, а най-хубавото е, че доста от тях ни позволяват да го направим по приятен за нас начин. Тренировката с посланика на „Нестле за Живей Активно!“ - Ваня Стамболова ще ви предостави няколко забавни начина да се тонизирате на най-обичаното от всички място - плажът. Краткото видео ви предоставя възможност да се раздвижите дори докато си почивате. Тренировката започва с леко бягане (около 15-20 мин.) на морския бряг, с което ще разхладите с помощта на приятната хладнина от морската вода. След бягането по плажа , Ваня Стамболова ще ви покаже загрявка, в която фокусът започва от врата и преминава плавно надолу, за да събудите цялото тяло и да включите всички мускули. Когато тялото ви вече е в готовност за упражненията, тя е подбрала специално за вас три серии коремни, гръбни и лицеви упражнения. Последвайте тренировката на плажа, за да си гарантирате едно забавно тонизиране, с което ще усетите тялото си здраво и силно. Не се колебайте и дайте старт своята тренировка, защото колкото по-скоро започнете, толкова по-скоро вашето тяло ще ви се отблагодари.

Ваня Стамболова е български състезател по лека атлетика. Тя се състезава в категориите 400 м. гладко бягане и 400 м. бягане с препятствия. Печелила е множество медали в състезания. През 2006 г. печели второ място в годишните награди  „Спортист на годината“.

На нашия сайт можете да разгледайте още предложения за тонизиращи упражнения с вдъхновяващи личности като Йордан Йовчев, Боряна Калейн, Невяна Владинова, Владо Николов, Тереза Маринова и още много.

vanya-stambolova-video


Не пропускайте да видите лятната тренировка на Йордан Йовчев

Ако искате да запазите добра форма и да подобрите своята стойка, вижте  тренировките на Маруся Иванова