Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SKILLER И ЦВЕТИ ПРЕДИЗВИКАХА СОФИЯ ДА ЖИВЕЕ АКТИВНО В ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ

Beat-Box шампионът и неговата половинка празнуваха Свети Валентин на ледената пързалка в компанията на феновете на Живей Активно!
Назад

На 14 февруари световният шампион по Beat-Box SkilleR и чаровната му приятелка Цветина предизвикаха софиянци да живеят активно през цялата година. Двамата влюбени се включиха в съвместната кампания на Нестле България и Дарик радио „Живей Aктивно! с любим човек“ и избраха да празнуват Свети Валентин, карайки кънки на лед. С много усмивки и добро настроение бе изпълнена ледената пързалка в комплекс „Спортна София“, а всички, които се присъединиха към SkilleR и Цвети си тръгнаха с подаръци от организаторите.

Кампанията е част от годишния календар на най-голямата инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене в страната ЖИВЕЙ АКТИВНО!, която през 2016 г. се провежда под мотото „По-добри заедно“. Едни от най-популярните и обичани български спортисти и известни личности ще призоват феновете да преоткрият удоволствието от движението като го споделят със своите близки и любими хора. В продължение на 5 месеца Нестле България и Дарик радио ще отправят множество спортни предизвикателства и ще организират редица отворени събития, в които SkilleR, Део, Сантра, Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Тити Папазов и техните семейства и приятели ще спортуват и ще се забавляват заедно с всички активни българи.

Следете кампанията „Живей Активно! с любим човек“ по Дарик радио.

Повече информация за предстоящите събития може да бъде намерена на сайта на ЖИВЕЙ АКТИВНО! и на страницата на инициативата във Facebook.

Присъединете се, защото СМЕ ПО-ДОБРИ ЗАЕДНО!  

 

За ЖИВЕЙ АКТИВНО!

Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда ежегодно вече 11 години и е част от цялостната програма за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот на Нестле България – най-голямата хранителна компания в страната. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! все повече се разраства и все повече хора участват в кампанията, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене.

От първото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, проведено на 11 юни 2006 г., до днес над 215 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно с най-големите спортни звезди на България, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други.

Инициативата се провежда под патронажа на Столична община и кмета на София Йорданка Фандъкова и с подкрепата на Община Бургас, Община Варна, Радио City, Радио NRJ, BG Radio, в. 24 часа, в. Труд, www.sportal.bg, www.actuactualno.com, www.zdravoslovnohranene.com, ЕКОПАК България и SPORT DEPOT.