Sort by
Sort by

Нестле за Живей Активно! Лято 2023

Активни цяло лято

Лятото вече е тук и това значи само едно нещо – време е за Нестле за Живей Активно! Лято 2023. Инициативата, която ще ви вдъхнови да прекарате един сезон, изпълнен с физическа активност, балансирано хранене и разбира се, хидратация. 

Какво да очаквате? Два месеца движение заедно с нашите посланици и експерти, които ще споделят съвети, трикове и вътрешни тайни за активно и тонизирано ежедневие. Те ще разкрият най-добрите летни хакове, независимо дали става въпрос за скрити пътеки за приключенски преход, споделяне на най-добрите начини да победите жегата или лесни и достъпни тренировки за летния сезон. 

Но това не е всичко! Очаква ни и републикански турнир по плажен волейбол! Община Варна и волейболен клуб Energy организират среща на отбори от цялата страна, с които между 21 и 23 юли на плаж Аспарухово във Варна ще усетим вълнението на тълпата и тръпката от приятелското състезание, докато отборите се борят за победа в турнирът по плажен волейбол „Нестле за Живей Активно“. 

И най-добрата част? Можете да станете част от всичко това! Присъединете се към нашата мисия и оживена общност, където ще намерите мотивация и изобилие от ресурси, за да направите това лято най-активното си досега. Потопете в положителните емоции, докато празнуваме вълнението от активния и балансиран живот.

Следвайте ни тук, във Facebook и YouТube, където ще споделяме всички съвети, трикове, тренировки и допълнителни детайли за лятното издание на инициативата.

 

cross fit 681
beach volley energy
martial animals
next level
община варна
pulse fitness
skafeto
sportal