Sort by
Sort by

Нашата загриженост за балансирано хранене на децата, ни помага да създаваме разнообразна гама от продукти, за да отговорим на хранителните нужди на бебето от първите месеци на живота му. Затова продуктовата гама на Nestlé Baby включва както висококачествени млека за кърмачета и преходни млека, така и различни видове храни за бебета. 

 

    Nestlé млека за кърмачета и преходни млека

        Nestlé NAN® OPTIPRO® 3 & 4 & 5

           Nestlé  NAN Comfortis  3& 4

 

             Nestlé NAN Supreme

                  Nestlé NANCARE

                 Nestlé млечни десерти


 

 

                Nestlé Gerber® Natural

 

                Nestlé Gerber® Organic

Всичко за бременността, растежа и развитието на бебето

Знаете ли, че първите 1000 дни ще бъдат решаващи за вашето дете? От името, което ще носи до хранителните му навици, до начина, по който го храните, всичко това ще остави своя отпечатък върху него. 

Прочетете на nestlebaby.bg всичко, което сме подготвили за вас и бъдете подготвен и информиран родител.

Подкрепа по време на бременност:  Бременност - всичко необходимо на едно място | Nestlebaby

Календар на бременността по седмици: Календар на бременността по седмици | Nestle Baby Club

Искате ли да знаете какво ви очаква? Какви симптоми ще имате и как се развива малкото в корема ви? Научете всичко за еволюцията на вашето бебе по време на бременност, седмица по седмица.

Подготвили сме полезни статии и инструменти за Вас на nestlebaby.bg

Помогнете на детето си да открие нови храни: Таблица за хранене на бебета • Основни съвети | Nestlebaby

Научете на nestlebaby.bg коя храна е подходяща и кога да я включите в менюто за разнообразяване на храненето на Вашето дете. Прочетете и за ползите на отделните видове храни, независимо дали става въпрос за зеленчуци, плодове, зърнени храни или месо.

бременна жена
купичка пюре
родители с бебе

Най-често задаваните въпроси и съвети за хранене на бебето

NAN® OPTIPRO представлява стандартната формула на млечна напитка, докато NAN® Comfortis има допълнително ползи в подпомагането на проблемните стомахчета. Бихте могли да прочетете повече за състава на продуктите на нашия сайт: Nan Opti Pro 3 12+ месеца и NAN Comfortis 3 12+ месеца
За повече информация, моля, консултирайте се с педиатър.

Съставките в пюретата Nestle Gerber са натурални и висококачествени, без добавени нишесте, сол, захар, консерванити и оцветители. Разликата е в произхода на суровините, но стандартите за качество и безопасност са разработени съобразно всички изисквания за безопасност и качество на детските храни.
Суровините за Gerber® Organic for baby идват от билогично земеделие, където се отглеждат с уважение към естетвените процеси и грижа за околоната среда.

NAN® Comfortis има сходен състав с този на сашетата. То съдържа GOS и FOS - пребиотични фибри, присъстващи в някои храни полезни за здравето, които благоприятстват поддържането на баланса на чревната флора. Повече информация за състава и предназначението на продуктите ни, можете да откриете на нашия сайт. За повече информация, моля, консултирайте се с педиатър.

Захранването може да започне от шестия месец. Повече можете да прочетете тук: 
 

Ръководство за захранване на бебето.

Как да започнете захранването на малчугана си.

С какво да започнем захранване на детето си.

Мляко с индекс 1 е предназначено за  деца от 0 до 6 месеца. Млякото с индекс 2 може да започне да се дава от 6-месечна възраст. Именно в този период можете да направите прехода. Не е необходимо да смесвате двата продукта.

Всички предстоящи реклами са вече готови и не планираме подготовката на нови.

Пюре със съдържание само на месо е единствено това от пуйка, но в портфоилито на Gerber има и други пюрета, в които месото е комбиниранo със зеленчуци.

Фолиевата киселина спомага за намаляване на риска от вродени дефекти на гръбначния стълб и мозъка, познати като дефекти на невралната тръба. Тя също така помага на тялото да създава нови клетки. Необходима е още в начален стадий на бременността.
Най-добре е да приемате фолиева киселина като хранителна добавка, която да Ви осигури прием на 400 мкг/ ден. За повече информация и за да сте сигурна, че тази информация е валидна за вас- консултирайте се с Вашият лекар.
Фолиевата киселина присъства и в тъмнозелените листни зеленчуци, сушения боб и грах, в портокалите и зърнените храни.

На българския пазар няма NAN 3 HA.

Нестле е компания, която стриктно спазва изискванията на Кодекса на Световната Здравна Организация за етичен маркетинг на заместители на майчината кърма.
Нестле подкрепя кърменето и счита, че майчината кърма е най-добрата храна в началото на живота на всяко бебе и кърменето трябва да продължи възможно най-дълго! Поради това, Нестле не предоставя мостри на млека за кърмачета и преходни млека на деца до 1 година. Тъй като всички деца са различни нашият съвет и препоръка е да се консултирате с педитър, който да Ви насочи в избора за мляко за Вашето дете