Sort by
Sort by

Да бъдем активни означава да открием любовта към движението и да я запазим в своето ежедневие. Дори и да не разполагаме с часове от деня, разходка пеша или 30 мин. ефективни упражения у дома могат да се окажат ключови за тонуса и доброто ни настроение. „Активен живот“ ще ви предложи различни алтернативи на спортни занимания и любопитни идеи, с които да съзадетете своя балансиран ден. Инициативата „Нестле за Живей Активно“ обединява легенди в спорта и професионалисти в областта на грижата за тялото, които ще ви вдъхновят да направите първата крачка към пълноценен и изпълнен с енергия живот. Тя започва през 2006 г. и от тогава е събрала повече от 450 000 човека, които споделят нейните ценности и желания. Зад тази мисия се крие, освен значимата цел да се подкрепи активният начин на живот и балансираното хранене, подкрепата на хора като Йордан Йовчев, Ваня Стамболова, Евгени Иванов, Маруся Иванова, Тереза Маринова и още много други, които в годините се превърнаха в голямото и сплотено семейство на „Нестле за Живей Активно!“, което всяка година се бори за здравето и благосъстоянието на общностите.

Да открием баланс в ежедневието

В "Балансиране на ежедневието" можете да откриете ценни съвети, с които да комбинирате успешно пълноценното хранене и движението в своя ден. В рубриката ще откриете препоръки как да поддържате правилна стойка у дома и на работното място , а също така ще разберете защо водата е най-ценният ресурс за нашето тяло. Ще ви запознаем и с препоръките на български олимпийски шампиони, с помощта на които да подобрите своята форма и да откриете своя ритъм.

Спортът – начин на живот

Често ежедневните ангажименти не ни позволяват да прекараме време във фитнес залата или да се посветим на дълга тренировка. Ние знаем това, но вярваме, че малките усилия всеки ден са гаранция за добри и трайни резултати. В рубриката "Спорт" можете да откриете кратки и ефективни тренировки на нашите посланици – спортни легенди, които знаят цената на времето и пътя на успеха. Не пропускайте да направите лятна тренировка на открито с Йордан Йовчев или да тренирате на плажа с Ваня Стамболова.
Ако искате да започнете деня със сутрешна загрявка, не пропускайте видеото с участието на Боряна Калейн или отделете време за интензивна тренировка с Националния отбор по олимпийско таекуондо.

В случай че прекарвате твърде много време в офиса или пред компютъра у дома, вижте поредицата на Маруся Иванова за правилна стойка. Открийте вашата тренировка и научете повече за ползите от ходенето пеша.
Благодарение на нашата рубрика „Спорт“ всеки един от вас, който е мотивиран и желае да вкара активния начин на живот в своето ежедневие с „Нестле за Живей Активно!“, може да се възползва от съветите на видни спортисти и по лесен и здравословен начин да направи движението важна част от деня си. Разгледайте разнообразието от тренитовки, които сме ви подбрали и не забравяйте, само ние самите имаме силата да се погрижим за тялото и духа си. 

Останете активни!