Sort by
Sort by

Лятна тренировка с Йордан Йовчев

Грижата за тялото е нещо, на което най-често наблягаме при наближаването на летния сезон, защото всички искаме да се харесваме, когато облечем банския. Точно затова невероятният български гимнастик Йордан Йовчев е подготвил няколко упражнения, с които да се заредим с енергия и да се радваме на отлична форма през лятото. Разбира се, както всичко, и това отнема време, хубавото е, че времето, което трябва да запазите за тези упражнения е съвсем малко и почти не прави впечатление.  Когато сте на ваканция или отнесени от бурното ежедневие, е хубаво да отделите 10 минути, в които да се заредите с тонус и добро настроение и да запазите обичаната от вас фигура. Във видеото ще видите поредица от упражнения, с които ще раздвижите мускулите по ръцете, гърба, корема и краката си. Интензивността на упражненията е средна и с малко постоянство ще можете да правите тази тренировка с лекота. Направете бърза тренировка сред природата за активен старт на деня с посланикът на „Нестле за Живей Активно!“ Йордан Йовчев. В тези кратки упражнения, той ще ви покаже как можете да се раздвижите без да влизате във фитнеса и без необходима екипировка.

Йордан Йовчев е български спортист и посланик на инициативата „Нестле за Живей Активно!“. Той е професионален гимнастик. Участвал е в шест последователни олимпийски игри, което е повече от всеки друг спортист в България. Той е председател на Българската федерация по спортна гимнастика от 2008 г., а също е и спортен коментатор.

Освен упражненията с Йордан Йовчев, в нашия сайт ще видите още много алтернативи, с които да се чувствате здравословно, да се грижите за тялото си и да сте тонизирани.

 

yordan-yovchev-video


Останете активни на плажа с упражненията на Ваня Стамболова

Ако искате да запазите добра форма и да подобрите своята стойка, вижте тренировките на Маруся Иванова