Sort by
Sort by

“Нестле за Живей Активно!” Лято 2024 #ПредизвикайЛятото!

Готови ли сте да раздвижите своето лято по-един по-забавен и нестандартен начин? В тазгодишния летен сезон, "Нестле за Живей Активно!" вдига настроението с националното предизвикателство #ПредизвикайЛятото!, което има една основна цел. Тя е много проста – съберете приятели и семейство и покажете на света как превръщате физическата активност в истинско лятно изживяване. Грабнете телефоните и заснемете вашите щури, креативни и забавни моменти на активност. Споделете видеото в социалните мрежи с хаштаг #ЖивейАктивно2024 или го пратете на имейл: [email protected].

Предизвикай лятото

Предизвикателството кани да вземат участие всички, които ще се осмелят да покажат своите начини за активно движение, забавление и споделяне с една широка аудитория. Предизвикателството тече от 25 юни до 5 август, като не ограничава своите участници в броя видеа, който искат да споделят. Колкото повече, толкова по-весело! Вашето видео може да бъде точно това, което ще мотивира някого да стане активен. Ако сте достатъчно смели да предизвикате лятото и себе си, не се колебайте да станете част от новото предизвикателство на “Нестле за Живей Активно!” Лято '24. Голямата награда за първо място ще заведе вас и вашите приятели на концерт на групата “Молец”, а 9 от всички изпратени видеа ще спечелят награди с продукти от Нестле България. Класирането на финалистите ще се случи на лотариен принцип.

А ако търсите допълнително вдъхновение, на ваше разположение са вече познатите на “Нестле за Живей Активно!” Тik Tok инфлуенсъри – Борислав Вълов (@ei_bo), Галатея Герова (@justteya_), Денислав Димчев (@denislavdimchev), Цвета Стратиева (@florcheto), Яница Михайлова (@yanimihaylova). Те ще споделят собствените си начини, по които се поддържат физически активни.

Освен с националното дигитално предизвикателство, това лято „Нестле за Живей Активно!“ отново ще завладее морската столица с второто издание на нощния турнир “Volleyball Night League”. На 27-ми и 28-ми юли, всички фенове на плажния волейбол и вечерните забавления са поканени да създадат своите волейболни отбори и да се впуснат в нощното спортно приключение. Тази година, олимпийският шампион Йордан Йовчев и ВК “Марица” ще се включат в надпреварата и в забавлението, за да може всички заедно да се насладят на една незабравима вечер. Спортният дух на участниците ще бъде възнаграден – за отборите, които се класират на първо, второ и трето място, е предвиден награден фонд от Нестле България.

Следете страницата ни във Facebook за новини относно лятното издание на “Нестле за Живей Активно! Лято 2024”