Sort results by
Sort results by

Споделете с нас, ако нещо ви тревожи

Корпоративните бизнес принципи на Нестле отразяват нашия ангажимент към култура на силно придържане към законовите норми като неоспорима основа на начина, по който правим бизнес. Не само на хартия, нашите принципи са и наши действия и ние сме готови да направим необходимото, така че нашата компания да се управлява по смисъла на този ангажимент. Можете да ни помогнете да изпълним тази цел. Нашата система за сигнали „Tell us" предоставя възможност на външните ни партньори да докладват потенциално неспазване на Корпоративните ни бизнес принципи посредством един специален комуникационен канал.

ВАЖНО: По въпроси за продукти или услуги, молим да използвате формата за връзка или да се обадите на потребителската ни линия.Как да сигнализирате за несъответствие с бизнес принципите на компанията?

‘Tell us’, нашата система за сигнали работи по всяко време (24/7, 365 дни в годината).
1. Можете да изберете да използвате уеб платформата или да се обадите на посочените телефонни номера и да оставите съобщение. Процедурата по обработване на информацията е еднаква. Чрез този website
website
 

2. И при двата начина на предоставяне на информация ще получите индивидуален номер на сигнала. Молим да запишете и да пазите този номер.

3. Номерът на сигнала е вашият персонален ключ за достъп до състемата и до информацията, която сте подали. Той ви позволява да проследите напредъка на сигнала, както и да предоставяте допълнителна информация. Ще бъдете помолени да въведете този номер всеки път, когато влизате в системата.

4. Ние приемаме всички сигнали много сериозно и ще предприемем съответните действия спрямо всеки от тях. Ще ви държим информирани за напредъка при проверяването на подадения от вас сигнал.

5. Можете да се върнете към website по всяко време и да проследите прогреса на вашия сигнал, използвайки персоналния му номер.

6. Ние сме силно ангажирани с подобряването на нашата система за сигнали и си запазваме правото да правим изменения занапред.