Научноизследователска и развойна дейност
Създаване на по-здравословно бъдеще
Научноизследователска и развойна дейност
В научноизследователската и развойна дейност сме отдадени на разработването на иновативни хранителни продукти, напитки и решения за здравословно хранене за хората и домашните любимци, навсякъде и през всички етапи от живота им.
4000 служители, които работят в отдела ни по научноизследователската и развойна дейност по целия свят – от учени и инженери до експерти по регулаторни въпроси и шеф-готвачи – имат ключово значение за нашия успех. Те спомагат за нашия растеж чрез революционни изследвания, които бързо се превръщат в продукти и услуги, полезни както за потребителите, така и за планетата.
С присъединяването си към нас, ще имате възможност да работите върху следващото поколение от храни на растителна основа, достъпно хранене, авангардни системи машини, устойчиви решения за опаковки или нови аналитични технологии за гарантиране на безопасността на храните. Техническата поддръжка на заводите на Nestlé по целия свят също е важна част от нашата работа.
Освен позициите на пълно работно време, ние подкрепяме младите хора и чрез стажове и студентски програми, а също и финансираме докторанти и следдокторантски трудове в различни области на науката за храненето и технологиите в рамките на научните изследвания на Nestlé. Например Докторантската програма на института на Nestlé за здравни науки (pdf, 130 Kb) осигурява на студентите уникалната възможност да придобият уменията и компетенциите, необходими за провеждане на независими експериментални изследвания в областта на храненето и здравето.
Може също да кандидатствате за отворено предизвикателство в нашия R+D Accelerator – мрежа с обекти по целия свят. В нея малки екипи от студенти, стартиращи предприятия и вътрешни предприемачи в Nestlé работят за ускоряване на разработването на иновации в храните и напитките.
Ние търсим
Дружелюбни, уважителни и вдъхновяващи попълнения за нашия отдел, които се грижат за хората и домашните животни, до чийто живот се докосваме всеки ден.
Трябва да имате опит в ключова дисциплина, свързана с научноизследователската и развойна дейност – от разработката на продукти през храненето и здравето, науката и технологиите и кулинарията до регулаторната или правната сфера. Също така, трябва да сте мотивирани да създавате иновации с предприемаческа нагласа, която разкрива силата на хранителните продукти, позволявайки ни да разработваме продукти и услуги, които са полезни както за вас, така и за планетата.