Sort by
Sort by

Подготовката на ястие не ви осигурява само вкусен финал, но и едно кратко бягство от напрегнатото ежедневие. Затова ние от Нестле сме сложили на едно място разнообразие от вкусни, балансирани и здравословни рецепти, с които да си доставите енергия и да придадете хармония на ежедневието си. В предложенията по-долу всеки може да намери нещо за себе си, независимо от хранителните си предпочитания. Разнообразието от рецепти включва кулинарни изкушения с риба, пиле, плодове, зеленчуци и тестени вкусотии. Най-хубавото е, че освен отделни здравословни рецепти, тук ще намерите и такива, които са специално подбрани за различните сезони, както и впечатляващо празнично меню. Ако сте в лятно настроение, вижте „5 зареждащи и здравословни рецепти за лятото“. Ако се готвите за най-светлите празнични дни или просто ви е коледно, кликнете на „Празничното меню на Теодора Титова“. А ако ви се хапва нещо свежо, с което да обогатите седмичното си меню, погледнете „Сьомга със зеленчуци и спагети“.

Освен здравословни рецепти, можете да се зарадвате и на материали, с подробна информация за някои продукти, които носят  неподозирани плюсове за вашето здраве като карамфилът и ябълката.

Какво по-свежо от разнообразие в менюто? Точно това ще си осигурите, ако пробвате нови, здравословни рецепти, които ще ви дарят с усмивка без ненужното чувство за вина, идващо след вкусна храна. С тези материали, ще можете и да влезете в кухнята на обичаната актриса Катерина Евро, невероятният готвач Лео Бианки, прекрасната Теодора Титова и още много други.

Гмурнете се в тези превъзходни ястия и зарадвайте близките си с балансирана и здравословна домашно приготвена храна. Да ви е сладко!