Sort by
Sort by

Благодарим на всички вас, че искате да възпитате следващото поколение във важността на намаляването на отпадъците. В модул "Устойчивост" сме събрали на едно място материалите, от които се нуждаете, за да го направите по лесен, достъпен и забавен начин.

Важно е да научим децата защо е  необходимо да се грижим за околната среда. С използването на предложените дейности от модул "Устойчивост" и линкове, които ще намерите по-долу, ще помогнем за създаването на един свят с устойчивост, като покажем на следващото поколение как можем заедно да „почистим“  планетата.

В това ръководство ще намерите:​

 

one

 

Разнообразни дейности, които можете да повеждате, изпълнени с теми за дискусия, детайлни обучителни планове, списъци с необходими материали и ресурси в подкрепа на дейността, които можете да разпечатате. 

one

 

Повече дейности, които децата могат да извършват от вкъщи, за да споделят наученото със семействата си.​ 

one

 

Линкове към плакати, които могат да се  разпечатат, брошури и видеа за въвеждане и обогатяване на уроците. 

 

Модул "Устойчивост". Полезни съвети:

  • Прегледайте дейностите предварително и ги подредете спрямо нуждите на вашата група. Много от активностите могат да се извършват вътре и вън в различни групови размери.
  • Обмислете как искате да насрочите събитията. Можете да планирате дейностите в един ден или за по-дълъг период от време. Можете да координирате обучението с някое от изброените тук международни събития, за по-голям ефект и постигане на устойчивост.
  • Когато се подготвяте за дейността, принтирайте достатъчно материали за всеки ученик във вашата група, както и няколко допълнителни екземпляра за вашата демонстрация, както и ако някой има нужда да започне от начало. ​

 

устойчивост

Материали за сваляне

Важно е да рециклираме