Sort results by
Sort results by

Благодарим ви, че възпитавате следващото поколение във важността на намаляването на отпадъците. Събрали сме на едно място материалите, от които се нуждаете, за да го направите по лесен, достъпен и забавен начин.​

В това ръководство ще намерите:​

 

one

 

Разнообразни дейности, които можете да повеждате, изпълнени с теми за дискусия, детайлни обучителни планове, списъци с необходими материали и ресурси в подкрепа на дейността, които можете да разпечатате. 

one

 

Повече дейности, които децата могат да извършват от вкъщи, за да споделят наученото със семействата си.​ 

one

 

Линкове към плакати, които могат да се  разпечатат, брошури и видеа за въвеждане и обогатяване на уроците. 

 

Полезни съвети:

  • Прегледайте дейностите предварително и ги подредете спрямо нуждите на вашата група. Много от активностите могат да се извършват вътре и вън в различни групови размери.
  • Обмислете как искате да насрочите събитията. Можете да планирате дейностите в един ден или за по-дълъг период от време. Можете да координирате обучението с някое от изброените тук международни събития, за по-голям ефект.
  • Когато се подготвяте за дейността, принтирайте достатъчно материали за всеки ученик във вашата група, както и няколко допълнителни екземпляра за вашата демонстрация, както и ако някой има нужда да започне от начало. ​

 

устойчивост

Материали за сваляне