Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Промоции

Актуални Промоции
играта на Нескуик

Купи от участващите продукти за минимум 3,00 (три) лева в един фискален бон. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта. В Играта участват продукти: Nesquik® Какао 400g.; Nestle® Nesquik® 375g зърнена закуска, Nesquik® Duo 325g зърнена закуска и Nestle® Alphabet 325g зърнена закуска. Играта стартира на 27 август 2020 г. в 8:00 часа и приключва на 23 септември 2020 г. в 24:00 часа. Играта се провежда само в магазините на Лидл (Lidl) на територията на Република България. Наградите, които могат да бъдат спечелени са общо 10 ( десет) броя ваучери за безплатен едногодишен онлайн абонамент в Уча.се. Наградата е предназначена за ползване от децата на печелившите и не се допуска нейната замяна с други награди или парична равностойност. Един участник има право само на  една награда. Покупката трябва да е извършена в периода на Играта. Запази фискалния бон. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.

Още полезна информация можете да откриете тук
Кит Кат игра

Купи закупи продукти  с марка KITKAT® и/или KITKAT® PopChoc и/или KITKAT® Senses за минимум 3,00 лв. (три лева) в един фискален бон. Покупката трябва бъде извършена в периода на Играта  За срока на Играта,ще бъдат раздадени общо 240 (двеста и четиредест) предметни брандирани награди и 3 (три) награди ваучер за преживявание:

- 120 (сто и двадесет) броя KITKAT® брандирани метални бутилки

- 120 (сто и двадесет) броя KITKAT® брандирани надуваеми легла

- 3 (три) броя ваучери за преживявания – Плаване за двама с ветроходна яхта (+инструктор) 4 часова разходка с гмуркане и обяд в рибен ресторант, достъпен само от морето в района на  с.Лозенц, област Бургас, Конна езда с 1 нощувка и закуска и вечеря за двама в родопско село и Полет със самолет за двама, с  възможност за пилотиране в района на София с продължителност 30 минутни. Всеки ваучер е на стойност до 300 лв, по-нататък упоменати като „Ваучер за преживяване“

Запази фискалния бон. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.
Лайън Петрол игра
Купи от участващите продукти за минимум 3,00 (три) лева в един фискален бон. Покупката трябва да се е случила в периода на ИгратаИграта стартира на 01 септември 2020 г. в 8:00 часа и приключва на 30 септември 2020 г. в 24:00 часа. В Играта участват всички продукти с марката NESTLE® LION® и/или NESTLE®  LION® Pop Choc и/или NESTLE® LION2GO®. На 05.10.2020г. на случаен принцип чрез специализиран софтуер, в присъствието на представители на „Нестле България“ АД ще бъдат изтеглени 50 (петдесет) спечелили ваучер за гориво, 59 (петдесет и девет) спечелили сак LION и 21 (двадесет и един) спечелили раница LION. Ще бъдат изтеглени и 10 (десет) резервни участници, в случай че не може да се установи контакт с някои от печелившите. Играта се провежда само в обектите на Петрол (Petrol) на територията на Република България.
Запази фискалния бон. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.
Минали промоции
играта на Мура

Купете продукти МУРА® от магазин KAUFLAND, на стойност минимум 2 (два) лева в един фискален бон. Играта на МУРА® стартира на 14.09.2020 г. в 0.00 часа и завършва на 27.09.2020 г. в 23.59 часа, по-нататък упомената като „Играта“. Участниците могат да приложат фискални бонове на закупени участващи продукти само в периода на Играта. Играта се провежда само в магазините на КАУФЛАНД (KAUFLAND) на територията на Република България. За срока на Играта ще бъдат раздадени общо: 5 броя кафемашини NESCAFE® Dolce Gusto MINI MEНе се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или с друга награда. Един участник има право само на  една награда, независимо от броя участия и броя на регистрираните фискални бонове. Запазете фискалния бон. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.

нескафе игра
Kупи продукти NESCAFÉ® 3in1 Classic, NESCAFÉ® 3in1 Creamy, NESCAFÉ® 3in1 Brown Sugar, NESCAFÉ® 3in1 Strong, NESCAFÉ® 2in1, NESCAFÉ® 3in1 Frappe  за минимум 6 (шест) лева в един фискален бон. rи участвай за спечелването на 1 от 30 (една от тридесет) Електрически тротинетки – Xmart M8H Plus В Играта участват продуктите: NESCAFÉ® 3in1 Classic, NESCAFÉ® 3in1 Creamy, NESCAFÉ® 3in1 Brown Sugar, NESCAFÉ® 3in1 Strong, NESCAFÉ® 2in1, NESCAFÉ® 3in1 Frappe. Играта се провежда само в магазините на Кауфланд (Kaufland) на територията на Република България. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта.  Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.