Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Промоции

Актуални промоции
Купете MАGGI® от магазин KAUFLAND, на стойност минимум 3 (три) лева в един фискален бон. Регистрирайте фискалния/те бон/ове със закупените продукти и участвайте за един от 5 кухненски робота и 30 тигана за готвене. Един участник може да спечели само една награда. Пазете регистрираните касови бонове. Покупката трябва да е направена в периода на играта. Периода на Играта от 13.01.2020 г. до 19.01.2020 г. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.

Купете продукти с мараката МУРА® от магазинната мрежа на търговската верига KAUFLAND, на стойност минимум 2 (два) лева с ДДС в един фискален бон. Приложете снимка на фискалния/те бон/ове със закупените продукти. Играта на МУРА®  стартира на 06.01.2020г., в 00.00 ч. и завършва на 19.01.2020г., в 23:59 ч. Всеки участник е длъжен да пази всички регистрирани фискални бонове, с които е участвал, до 60 (шестдесет) дни след края на Играта. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.

Минали промоции

Купи продукти Gourmet® Gold, Gourmet® Perle, Gourmet® Mon Petit  за минимум 3 (три) лева в един фискален бон. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта. Периодът на играта е 1 Декември 2019 г.  и приключва на 10 Януари 2020 г.  Един участник може да спечели само една награда. Запазете касовия бон за валидиране на участието си. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.

Купи LZ® от магазин KAUFLAND, на стойност минимум 3 (три) лева в един фискален бон. Покупката трябва да е извършена в периода на Играта. Играта стартира на 23.12.2019 г. и завършва на 05.01.2020 г. Един участник може да спечели само една награда. Запазете касовия бон за валидиране на участието си. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.

Купи продукти NESCAFÉ® Classic 250g, NESCAFÉ® Classic 100g, NESCAFÉ® Classic Crema 100g, NESCAFÉ® 3in1 Classic, NESCAFÉ® 3in1 Creamy, NESCAFÉ® Brown Sugar, NESCAFÉ® 2in1  за минимум 8 (осем) лева в един фискален бон. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта. Играта се провежда само в магазините на Лидл (Lidl) на територията на Република България.

Купи продукти Nescafe` 3in1
Купи продукти Nescafe` 3in1 на стойност минимум 4лв. с ДДС на един фискален бон, вземи скреч карта на касова зона и можеш да спечелиш една от следните награди: електрическа кана, одеалце, магнит. С един фискален бон можеш да получиш една скреч карта.
Купете вафли МУРА® от магазин, участващ в играта, на стойност минимум 1,80 (един лев и осемдесет) лева в един фискален бон. Регистрирай и участвай за награди. 
Бъди зверски стилен
LION® смени стила си! Смени го и ти! Купи LION® шоколадови десерти на минимална стойност 2лв., регистрирай фискалния бон тук и участвай за 1 от 500 ваучера на стойност 30лв. за Fashion Days. БЪДИ ЗВЕРСКИ СТИЛЕН С LION®!