Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Промоции

Актуални Промоции
maggi nagradna igra
Играта на MAGGI® „Зарадвай близките с нов уред вкъщи“ стартира на 29.10.2020 г. и завършва на 30.11.2020г., по-нататък упомената като „Играта“. Играта се провежда на национално ниво във всички търговски вериги на територията на Република България. В Играта участват всички продукти под марката MAGGI®. За срока на Играта ще бъдат раздадени общо: 80 (осемдесет) Хлебопекарни Finlux-FBM-1580N. Един участник има право само на  една награда.Печелившите ще бъдат публикувани на 10.12.2020 г. Запазете фискалния бон. За повече информация вижте раздел Пълни равила на Играта. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.
Още полезна информация можете да откриете тук
Минали промоции
Играта стартира на 16 ноември 2020 г. в 8:00 часа и приключва на 22 ноември 2020 г. в 24:00 часа. Играта се провежда само в магазините на Кауфланд (Kaufland) на територията на Република България. В Играта участват продуктите: NESCAFÉ® 3in1 Classic плик 20 броя. За да участва в Играта потребителят трябва да закупи продукти NESCAFÉ® 3in1 Classic плик 20 броя за минимум 4 (четири) лева в един фискален бон. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта. За срока намогат да бъдат спечелени общо 1 от 30 (една от тридесет) Безжични Слушалки – Apple AirPods. Един участник може да спечели една награда. Имената на печелившите ще бъдат публикувани на  03.12.2020г. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.
Купете от участващите в Играта продукти Mаggi® от магазини Kaufland, на стойност минимум 4 (четири) лева в един касов бон и може да се включите в томбола за спечелване на 1 от 6 Фритюрника. Играта на MAGGI® „Зарадвай близките с нов уред вкъщи“ стартира от 00:00 часа на 9.11.2020 г. и завършва в 23:59 часа на 15.11.2020г. Играта се провежда в магазините на търговска верига Kaufland на територията на Република България. В Играта участват всички продукти под марката Maggi® предлагани на територията на България. Печелившите ще бъдат публикувани на 20.11.2020 г. Запазете фискалния бон. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.
lion бъди зверски стилен

Купете десерти LION® и/или LION® PopChoc и/или LION2GO® от магазин на стойност минимум 2 (два) лева в един фискален бон. Играта на LION® " Бъди зверски стилен ", стартира  на от 0.00 часа на 01 октомври 2020 г. и приключва в 23.59 часа на 31 октомври 2020г.  За срока на Играта ще бъдат раздадени общо 50 (петдесет) броя ваучери  (наричани още  промо кодове), всеки от които на стойност 50 лв. (петдесет лева),  при поръчка на продукт/и по избор на печелившия измежду наличните продукти от онлайн магазина Fashion Days на интернет адрес www.fashiondays.bg или от мобилното приложение на Fashion Days. Един участник има право само на  една награда. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.

мура участвай и спечели

Купете продукти с марка МУРА® на стойност минимум 4 (четири) лева в един фискален бон. Играта на МУРА® стартира на 01.10.2020 г. в 0.00 часа и завършва на 31.10.2020 г. в 23.59 часа.  В Играта участват всички продукти с марката NESTLE® МУРА® Участниците могат да приложат фискални бонове на закупени участващи продукти само в периода на Играта. За срока на Играта ще бъдат раздадени общо: 3 броя системи за домашно кино. Покупката трябва да е извършена в периода на Играта. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.

Кит Кат игра

Купи закупи продукти  с марка KITKAT® и/или KITKAT® PopChoc и/или KITKAT® Senses за минимум 3,00 лв. (три лева) в един фискален бон. Покупката трябва бъде извършена в периода на Играта  За срока на Играта,ще бъдат раздадени общо 240 (двеста и четиредест) предметни брандирани награди и 3 (три) награди ваучер за преживявание:

- 120 (сто и двадесет) броя KITKAT® брандирани метални бутилки

- 120 (сто и двадесет) броя KITKAT® брандирани надуваеми легла

- 3 (три) броя ваучери за преживявания – Плаване за двама с ветроходна яхта (+инструктор) 4 часова разходка с гмуркане и обяд в рибен ресторант, достъпен само от морето в района на  с.Лозенц, област Бургас, Конна езда с 1 нощувка и закуска и вечеря за двама в родопско село и Полет със самолет за двама, с  възможност за пилотиране в района на София с продължителност 30 минутни. Всеки ваучер е на стойност до 300 лв, по-нататък упоменати като „Ваучер за преживяване“

Запази фискалния бон. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.
Лайън Петрол игра
Купи от участващите продукти за минимум 3,00 (три) лева в един фискален бон. Покупката трябва да се е случила в периода на ИгратаИграта стартира на 01 септември 2020 г. в 8:00 часа и приключва на 30 септември 2020 г. в 24:00 часа. В Играта участват всички продукти с марката NESTLE® LION® и/или NESTLE®  LION® Pop Choc и/или NESTLE® LION2GO®. На 05.10.2020г. на случаен принцип чрез специализиран софтуер, в присъствието на представители на „Нестле България“ АД ще бъдат изтеглени 50 (петдесет) спечелили ваучер за гориво, 59 (петдесет и девет) спечелили сак LION и 21 (двадесет и един) спечелили раница LION. Ще бъдат изтеглени и 10 (десет) резервни участници, в случай че не може да се установи контакт с някои от печелившите. Играта се провежда само в обектите на Петрол (Petrol) на територията на Република България.
Запази фискалния бон. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.
играта на Мура

Купете продукти МУРА® от магазин KAUFLAND, на стойност минимум 2 (два) лева в един фискален бон. Играта на МУРА® стартира на 14.09.2020 г. в 0.00 часа и завършва на 27.09.2020 г. в 23.59 часа, по-нататък упомената като „Играта“. Участниците могат да приложат фискални бонове на закупени участващи продукти само в периода на Играта. Играта се провежда само в магазините на КАУФЛАНД (KAUFLAND) на територията на Република България. За срока на Играта ще бъдат раздадени общо: 5 броя кафемашини NESCAFE® Dolce Gusto MINI MEНе се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или с друга награда. Един участник има право само на  една награда, независимо от броя участия и броя на регистрираните фискални бонове. Запазете фискалния бон. Виж пълните правила в раздел Пълни Правила на Играта.