Sort by
Sort by

„Нестле за Живей Активно“ Лято 2023 открива сезона със специални видео тренировки, в които звездния отбор на инициативата споделя от първа ръка как да поддържаме здрав дух в здраво тяло през цялото лято

Йордан Йовчев,  Евгени Иванов-Пушката и волейболните звезди от ВК „Марица“ предизвикват всички ентусиасти на активния живот да тренират и да се забавляват през цялото лято. 
Йовчев - Иванов
Назад

Специални комплекси от упражнения,  подготвени в дует от Йордан Йовчев и Евгени Иванов-Пушката, както  дамски,  не по-малко активни и атрактивни тренировки,  от националните шампиони от ВК „Марица“ ще бъдат достъпни на сайта nestle.bg , във Facebook страницата и на YouTube канала на Нестле България от  началото на юли. 

упражнения


Данчо и Евгени искрено се забавляват докато взаимно мерят сили и ръст,  правейки  скокове, напади, клекове и още много любопитни и напълно достъпни за всички упражнения. Според звездното спортно дуо, за да превърнем активния живот в траен и полезен навик е необходимо освен упорство и амбиция, всеки да открие за себе си удоволствието от движението и да спортува с усмивка на уста. 
Дамите от ВК „Марица“ ще покажат как да изваем идеални тела за плажа като акцентират върху всички мускулни групи и ще споделят лични трикове да постигнем максимален ефект с постоянство и без изтощение.

разтягане

„С целенасочените усилия на целия ни екип и на всички наши традиционни партньори, сред които са някои от най-големите и обичани български спортисти, стотици доброволци, българските общини и още много ентусиасти, вярващи в каузата, успяхме да наложим активното забавление като алтернатива на скуката, която представлява заседналия живот. Защото, когато си активен физически, освен тялото се променя и светогледа – човек вижда себе си и света по различен и по-оптимистичен начин. Движението, както всяко нещо, е навик и нашата мисия е да не спираме да го промотираме, да предлагаме на хората все нови и нови начини да бъдат активни през всеки сезон, които едновременно да ги забавляват и да бъдат достъпни за тях“

Нели Ангелова
Нели Ангелова директор Комуникации на Нестле за Югоизточен пазар
движение

„Нестле за Живей Активно“ е най-голямата инициатива на компанията, която вече 18 години промотира активния начин на живот  и се стреми с всяко следващо издание да я допълва и надгражда с нови и различни активности. 
Затова тази година  летният сезон на „Живей Активно“ е удължен и освен физическото събитие, което  традиционно събира ентусиастите на активните плажни забавления във Варна на турнира по плажен волейбол, ще предизвика аудиторията със серията видеа, подготвени от най-големите звезди на българския спорт, които са полезен и забавен  наръчник  как да поддържаме добра физическа форма през лятото, както и с полезни съвети от експертите на Нестле  как да се храним балансирано и здравословно със сезонни продукти и да осигурим добра хидратация на организма през лятото.