Sort by
Sort by

5 минутна йога за гръб с Весела Ламбер

Балансирайте забързаното ежедневие с 5 минутна йога за гръб! Раздвижете се с помощта на нутрициониста и йога преподавател - Весела Ламбер и нейните бързи и ефикасни упражнения!

Всеки ден натоварването от работа, училище или битовизми кара ума и тялото ни да се чувстват по-слаби, което придава още по-голямо значение на грижата ни за тях. Има много начини да си доставим онези моменти, в които главата ни почива и възприема всичко, което се случва около нас. Един от тези начини е йогата. Затова сме подготвили видео с експерта по здравословно хранене Весела Ламбер, с което можете да дадете глъдка свеж въздух на ума си, докато раздвижвате гърба, врата и събраното напрежение между тях. С 5-минутната йога практика за гръб ще откриете своя вътрешен баланс докато си давате една заслужена почивка от напрежението. Йогата поставя изключителен фокус върху дишането, което ще забележите още в първото упражнение за разтягане на гръб. Дишането заема толкова важно място не само, защото помага в изпълнението на упражненията, но и защото е доказано, че то отклонява ума от тревожни мисли и помага да при справянето с безсъние. Неговото силно присъствие в комбинация с физически упражнения прави това видео един перфектен начин да се освободите от лошата енергия, да се заредите със свежест и позитивни емоции и да се почувствате енергизирани и готови за нови приключения.

Весела Ламбер е възпитаник на Виенския институт за холистично здраве "Vitalakademie", член на Европейската асоциация по клинична нутрициология (ESPEN) и член на Сдружението на нутриционистите в България. Освен със здравословно хранене, Весела използва методите на йога, звукова терапия и медитация.

yoga

Тонизирайте тялото си със сутрешна загрявка с Боряна Калейн

Не пропускайте да разберете защо е важно да ходим пеша