Sort by
Sort by

Сутрешна загрявка с Боряна Калейн

Подобрете своята пластичност със сутрешната тренировката на едно от „златните“ момичета на Българската художествена гимнастика - Боряна Калейн.  

Нищо не определя по-добре качеството на деня ви от сутринта. Обикновено, когато човек се събуди с лошо настроение, то често го съпътства до края на деня. Затова с невероятната състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн подготвихме видео, което ще гарантира свеж и позитивен старт на вашия ден. „Сутрешна загрявка с Боряна Калейн“ представлява кратка тренировка, която ще повиши тонуса ви и ще събуди всеки мускул в тялото ви, за да можете да се справите с всичко, което настоящият ден има да ви предложи. Само за 5 минутки тези упражнения със средна интензивност, ще повишат хормоните ви на щастие, за да сте усмихнати през следващите 24 часа. Загрявката започва от врата и продължава плавно надолу, което ви подготвя и ако решите да направите една по-дълга тренировкаслед това. Тези упражнения не изискват специална екипировка и можете да ги правите от уюта на собствения си дом, което ги прави перфектния бърз и ефективен начин да се енергизирате.

Боряна Калейн е състезателка по индивидуална ритмична художествена гимнастика. Класира се на 5то място на Олимиадата в Токио през 2021 г., а преди това взима среброто на световното първенство през 2018 г. Тя три пъти е национален шампион на България.

На нашия сайт можете да разгледайте още предложения за тонизиращи упражнения с вдъхновяващи личности като Йордан Йовчев, Ваня Стамболова, Невяна Владинова, Владо Николов, Тереза Маринова и още много. Подарете си много щастливи емоции като се погрижите за тялото си, повишите тонуса и вкарате баланс в живота си.

boryana-kalein


Не пропускайте да възможността да развиете нови спортни умения с тренировката по таекуондо на Националния отбор по таекуондо
Подобрете своята стойка с поредицата тренировки на Маруся Иванова.