Sort by
Sort by
За всеки момент има  Nescafé

Има Nescafé за всеки и по всяко време на деня. Намерете своя вкус, изберете интензивността и след това се отпуснете и насладете на момента с качествено кафе.

Можете да започнете деня си с богатия и наситен вкус на сутрешната чаша кафе Nescafé Classic; да откриете мекия вкус на бавно изпечени зърна с Gold Blend или да се насладите на приятни кафе моменти по всяко време на деня с безкофеиновите ни предложения.

Именно страстта да внесем вкуса на страхотното кафе във всеки момент ни вдъхновява от 1938 г., когато за първи път в света Макс Моргенталер изобрети кафе на прах, което улавя истинския аромат на зърното.

nescafe gold
nescafé
нескафе фермери

 

 


 

Иконична марка

1929
1938
1941
1960
1969
1986
2006
2010
Днес
1929

От катастрофа до възможност

Сривът на Wall Street доведе до рязък спад на цената на кафето, оставяйки бразилското правителство с огромен излишък от кафе. Те се обърнаха към нас за помощ за запазване на реколтата: можем ли да превърнем зърната в разтворимо кафе?
1938

Усъвършенстван аромат

Отне девет години усилена работа, но в крайна сметка нашият водещ учен за проекта изобрети кафе на прах, което улавя истинския аромат на зърната. Благодарим ти, Макс Моргенталер!
1941

Поддържане на войските

Nescafé се продава в над 30 страни и е част от пакета за спешни нужди на много американски войници по време на Втората световна война.
1960

Нов еталон във вкуса

Европа опитва Nescafé Gold Blend за първи път, нашето най-меко и богато кафе.
1969

До Луната и обратно

Nescafé се присъедини към екипажа на Аполо 11, Нийл Армстронг, Бъз Олдрин и Майкъл Колинс, в тяхната пионерска мисия. Първото кафе кацнало на Луната.
1986

Чао! Приветстваме вкуса на Италия

Културата на италианското кафе се завръща у дома с лансирането на Nescafé Espresso и Cappuccino.
2006

Пренасяне на изживяването на бариста у дома

Ние разработваме нашата кафе машина Nescafé Dolce Gusto, така че всеки да може да опита кафе с качество на бариста у дома.
2010

Подпомагане на фермерите

Стартираме Nescafé План, което означава, че купуваме само от местни производители, като помагаме да осигурим дългосрочна устойчивост на хиляди ферми за кафе. 
Днес

Любимото кафе в света

Всяка секунда от всеки ден светът се наслаждава на още 5 500 чаши Nescafé
Още КАФЕ марки за откриване