Sort by
Sort by

За най-малките са най-големите изненади! Елате да споделим времето с „Нестле за по-здрави деца“!

карта на трасето

Специалната локация на “Нестле за Живей активно! Град 2022“ и „Нестле за по-здрави деца“ ще посрещне всички малки шампиони, за да се включат със своите родители в щура надпревара, в мини състезания, в танци с големи дози движение и забавление.

Очакваме ви на 18 септември точно в 18:30 часа в градинката на Храм „Свети вмчк. Георги Победоносец” (до петте кьошета) с цялото семейство, защото игри и веселие ще има за всички.

Колко е важен спорта, как да се забавляват чрез движение и как да се хранят здравословно малките ни приятели са само част от ценните съвети, които ще може да научите семейно по забавен и подходящ за децата начин. Чрез рисуване малките герои ще научат какво е добре да се похапва, а аниматор ще се погрижи за увлекателния подход и включване на всички желаещи.  Мини състезания в щафетни игри ще предизвикат децата да отключат спортния си дух, а как се загрява за футболна изява малките шампиони ще научат от професионални млади футболисти от ЦСКА 1948. Това и още много танци и забавни активни изненади ще бъдат загрявката за похода, който ще стартира в 19:30 ч. в посока НДК към основната сцена на „Нестле за Живей активно! Град 2022“.

Звездният отбор на „Нестле за Живей активно! Град 2022“ ще се включи заедно с децата във всички предизвикателства. Златната ни олимпийска медалистка Тереза Маринова, многократната ни национална шампионка на копие Михаела Петкова, специалиста по детското хранене доц. д-р Теодора Ханджиева-Дърленска и чаровната ни поп певица Поли Генова и футболистът от националния отбор на България и ЦСКА 1948 Ивайло Чочев, заедно със специалните оживели талисмани на спортни клубове ще се впуснат в щури надпревари с малките ни гости.

Елате с децата и се включете в занимателните и интересни активности с вдъхновяващия отбор на „Нестле за Живей активно! Град 2022“, за да се докоснат до забавната страна на спорта, да усетят радостта от движението, да видят добрия пример и да се мотивират, заобичат и разберат, че активният живот е щастлив живот! Навиците и двигателната култура се изграждат още в ранна възраст, а най-успешната формула е да се случи семейно чрез активни и духовити игри. Чрез ангажиране на вниманието на децата в активни занимания неусетно им показваме завладяващата и приятна страна на спорта и те започват да искат още и още. Вълнуват се, защото им харесва, обикват движението, опознават света, играят навън, развиват уменията си и неусетно спонтанно започват да търсят как да се включат в нови и нови приключения, развивайки навика да остават активни всеки ден. Спортуването има много позитиви за децата, но родителите и близките са тези, които могат да ги мотивират като намерят за тях подходящата активност, дадат им избор те да се докоснат до различни спортове и да избират и опитват нови и различни дейности и разбира се задължително е да се случва с удоволствие, забава и чрез игрови заряд. А къде може да намерите всичко това купом – на „Нестле за Живей активно! Град 2022“ – спартакиада за непрофесионалистите, където са представени над 80 спортни и танцови клуба.

Заповядайте и се включете в една активна вечер заедно с децата, а „Нестле за по-здрави деца“ и  Gerber са подготвили специални подаръци и награди за всички участници на Храм „Свети вмчк. Георги Победоносец”.