Sort by
Sort by

Танцувай с нас, включи се с танц!

Карта на трасето

Нестле за Живей активно! Град 2022“ и Алфредо Торес те очакват на специалната танцова локация, където латино ритмите ще звучат гръмко, ханша ще се движи в такт, ще работим за енергия, метаболизъм и много добро настроение!

Чакаме те на 18 септември, събираме се от 18 ч. на Витошка и Солунска (на ъгъла на бул. Витоша и ул. Солунска) и тръгваме с танцова стъпка малко след 19 ч. в посока НДК.

Пешеходната артерия на София ще се превърне в танцова арена, където до НДК ще вдигнем градуса на настроението на макс! Елате, за да се впуснем заедно в дръзко, щуро, завладяващо и атрактивно танцово преживяване и да направим грандиозен танцов флашмоб, който да разтупти в бесен ритъм сърцето на София.

Танцуващи в различни стилове от народни танци, през модерни, брейк, зумба, стрийт денс, суинг ще се впуснат по стъпките на латино ритмите с водещ треньор Алфредо Торес. Всички са добре дошли, малки и големи, професионалисти и любители, всеки който иска да опита удоволствието от движението и танците в компания. Гарантираме, че уроците на Торес и как правилно да движим ханша са толкова завладяващи, че няма да може да се откъснете! А тръгвайки към НДК по Витошка танцовия флашмоб, който ще създадем заедно, неочаквано и ненадейно ще въвлече и зареди с голяма доза настроение всички столичани тръгнали на разходка. Обещаваме ви красиво, обединяващо и зареждащо приключение, което ще ви поведе в ритъма на щастието от активния начин на живот. Танцът разгрява, кара ни да се движим в единен ритъм и да освобождаваме положителна енергия.

Предизвикайте себе си във вечерните часове на неделния ден, осмелете се и ви уверяваме, че ще ви хареса. Експлозията от ритъм, динамика, жизненост и заряд ще ви грабне, ще ви завърти, ще ви накара да се движите в такт на музиката. Ще усетите лекотата на движението, спокойствието и ще се откъснете от всички тревоги. Последвайте стъпките на Алфредо Торес на 18 септември, а магията на танца ще ви повлече и вплете неусетно, ще разгорещи настроението, ще завладее умовете и телата ви и ще зареди с енергия за дълго време напред.

 Нека говорим на един език - езика на танца, да си общуваме чрез него, да сме позитивни, да усетим силата и заряда, който носи той със себе си. Магия за душата и опиат за тялото, за по-силен дух и по-здраво тяло, за освобождаване на напрежението и дискомфорта – затова се казва, че веднъж започнеш ли да танцуваш, част от теб винаги остава в танца.

Включи се и разкрий пред себе си широкия хоризонт на безкрайното удоволствие от движението! Вземи приятели, семейство, деца, родители, дори и сам, защото ние всички сме заедно и сме един отбор, търсещ безграничните възможности и форми за това да останем активни и денем и вечер. А за да сме свежи и тонизирани, ще се погрижи NESCAFÉ Frappé.

Всички клубове по танци от 20 ч. на главната сцена на „Нестле за Живей активно! Град 2022“ пред НДК ще се впуснат в танцово предизвикателство и ще се борят за любовта на публиката, а най-бурните аплодисменти ще излъчат победителите за големите награди от NESCAFÉ® 3in1 и PURINA. Ако искаш да се включиш заедно с твоя клуб и да превземеш сцената на „Нестле за Живей активно! Град 2022“, запиши се за участие по имейл. 

Ела и получи своята доза наслада и се впусни с нас в завладяващия ритъм на танца! „Нестле за Живей активно!