Sort by
Sort by

Присъедини се към пешеходния марш и нека заедно отпразнуваме радостта от движението

Карта на маршрута

“Нестле за Живей активно! Град 2022“ и NESTLÉ Fitness® те очакват на специална локация, посветена на ходенето, за да се обединим заедно в един грандиозен пешеходен марш по Раковска. Стартираме малко след 19 ч. от Театър Българска Армия (ул. „Г. Раковски“ 98) заедно с Екатерина Дафовска, актьорите от трупа на Театър Българска Армия, волейболния национал и носител на световни и европейски купи Евгени Иванов-Пушката и съпругата му специалист по укрепващата гимнастика Маруся Иванова, многократния национален и балкански шампион в бяганията на дълги разстояния Йоло Николов.

10 000 крачки след ранната неделна вечеря, на открито, в добра компания, вместо да останете затворени в къщи! Какво по хубаво от това! Ще ви очакваме в 19 ч. в градинката на Кристал точно срещу Театър Българска Армия, където ще се запознаете и споделите момента и радостта от движението със звездните имена на българския спорт и театралната сцена. Очакват ви и много други изненади от специалните гости на локацията – спортните клубове, които ще ви вдъхновят и ще ви разкрият тайните на американския футбол, баскетбола, граплинга, канадската борба, кросфита, спортната гимнастика.

Нека обединим усилия и покажем, че можем да преобърнем статистиката, че на Балканите и в България правим средно между 5000 и 5500 крачки на ден при препоръка на Световната здравна организация да са средно 10 000 крачки на ден. Включете шагомера и заповядайте на 18 септември, където няма да усетите как се навъртат крачки и ви обещаваме, че резултатът ще ви хареса – да сте по-енергични, по-тонизирани и по-щастливи! Вземете приятели, семейството, или елате и намерете съмишленици и добра компания, с която може да се разхождате по паркове или планини. 

Да се съберем и направим един незабравим преход по емблематичната улица Раковска, бул. Патриарх Евтимий и така да стигнем до НДК. А емоциите ще бъдат още по-силни, когато към всички нас се присъедини духовия оркестър на сухопътните сили и мажоретния състав, за да ни инспирира да увеличим крачките, не само на 18 септември, но и всеки следващ ден в годината, да надграждаме и никога да не се отказваме! Ходенето пеш, особено през есенните и зимните дни калява, зарежда и повишава тонуса, укрепваме и поддържаме добрата си физическа форма. Наред с изгарянето на излишните калории, една бърза разходка всеки ден е естествен симулант за повишаване на енергията, подобрява кръвообращението, раздвижва ставите и премахва напрежението. С всяка направена крачка освобождаваме хормона на щастието. Причините са много, не търсете оправдание, отидете пеш на работа, разходете се с приятели или сами, за да се отпуснете се от всички мисли, а след вечеря излезте в парка или просто по съседните улици, уикенда се качете в планината. 

С “Нестле за Живей активно! Град 2022“ и NESTLÉ Fitness® ви очакваме за един позитивен завършек на деня, за да усетим насладата и да се впуснем в едно вечерно пешеходно приключение. Приготвили сме много награди и изненади за най-активните участници. 
Елате, да споделим емоцията от активния начин на живот, да спортуваме заедно и да намерим мотивацията и вдъхновението и да отпразнуваме заедно радостта от движението!