Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ® Alegria Delicate

NESCAFÉ® Alegria Delicate
logo test

 

 
Nescafe Alegria Delicate

 

 

 

NESCAFÉ® Alegria с частици фино смляно печено кафе предлага високо качествена кафе напитка – 100% чисто, естествено кафе, което се разпростира по-интензивно за постигането на отличим, плътен вкус и аромат, които Вашите клиенти търсят.

Кафето е смляно 10 пъти по-фино спрямо традиционното смилане, преди процеса на изсушаване и  нежното му обгръщане в гранула разтворимо кафе, която запечатва естествените аромати на прясно изпеченото кафе.

Резултатът е интензивна и плътна кафе напитка с богат и свеж вкус.


Формат 0.5 кг

Напитки
napitka biscotti dream
Biscotti Dream
Biscotti Dream
Biscotti Dream е празник за сетивата! Възхитителната комбинация от мляко с какао, натрошени бисквитки и карамелен сироп, завършени със сметана, потапят клиентите Ви в незабравимо изживяване и се връщат пак за още .... мечти!
strawberry cappuccino
Strawberry Capuccino
Strawberry Capuccino
Ароматното Ягодово капучино с богата млечна пяна, вкус на ягодов сироп и ягодова пуричка за декорация пренася мислено всеки дръзнал да го опита в най-топлите летни спомени и преживявания.
mliako s nes
Мляко с NESCAFÉ®
Мляко с NESCAFÉ®
Мляко с NESCAFÉ® е напитка с дълга история, предпочитана и до днес от българина. С NESCAFÉ® кафемашините приготвяте този специалитет с идеални пропорции на мляко и кафе, завършени с богата и плътна млечна пяна.
Latte Brulee
Latte Brulee
Latte Brulee
Latte Brulee е един от най-предпочитаните ни кафе специалитети на основата на Мляко с NESCAFÉ® - нежно кафе докосване с аромат на крем брюле и сметана, ефектно декорирано с какао
Mokachino
Мокачино
Мокачино

NESCAFÉ® Мокачино е плътна кафе напитка, изкусително съчетание от капучино и какао с плътна млечна пяна. Шоколадов разкош към Вашето кафе изживяване!