Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ДЕЦАТА ОТ SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА ПРАЗНУВАТ ДЕНЯ НА ДЕТЕТО

Назад

ДЕЦАТА ОТ SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА ПРАЗНУВАТ ДЕНЯ НА ДЕТЕТО ЗАЕДНО С ЕКИПА НА MAGGI®

Децата от SOS Детско селище Дрен празнуваха 1-ви юни на семеен пикник заедно с известни лица от българския шоубизнес и шеф готвачи

Във веселата компания на Део и неговата приятелка Мариана, Печенката,  Любо Нейков от „Комиците“ и Владо Пенев, малчуганите от SOS Детско селище в с. Дрен празнуваха dsc_4820.jpg Международния ден на детето. С помощта на топ шеф готвачите Ради Стамболов, Митко Клаклов, Ивайло Петков, Иво Рангелов и екипът на бульони MAGGI® децата се включиха в приготвянето на вкусния обяд и всички заедно се събраха след това на голям пикник на поляната до селището.

Гостуването на звездите и готвачите е част от инициативата „Топла супа всеки ден“, в рамките на която Бульони MAGGI® прави дарение в полза на SOS Детски селища България, предназначено за осигуряването на основна част от тяхното ежедневно меню през цялата година.

Децата показаха завидни умения в печенето на месо и зеленчуци на скара, а някои от SOS майките изненадаха дори и шеф готвачите с домашно приготвени кулинарни изкушенияdsc_4754.jpg като пастет от рукола. След като семействата приготвиха сами своя обяд на открито, Део и Печенката изпълниха някои от своите хитове, като се оказа, че сред децата има и бийтбокс таланти, достойни за сцената. След като обядът приключи, виртуозът в кухнята Ради Стамболов изненада децата с ефектно шоу и приготви пред очите им неустоим сладолед сред специални ефекти, изумявайки всички присъстващи.

Семейният пикник по случай Международния ден на детето в SOS Детско селище Дрен бе едно от поредицата гостувания под шапката на кампанията „Топла супа всеки ден“, в която популярни личности и звездни готвачи готвиха любимите ястия на децата от SOS Детски селища в Дрен и Трявна, споделяйки с тях личен опит, свързан с подвизите им в кухнята и полезни съвети как да се научат сами да приготвят балансирана храна у дома.