Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ДЕЦАТА ОТ SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА ПРАЗНУВАТ ДЕНЯ НА ДЕТЕТО

Назад
Jun 03, 2014

ДЕЦАТА ОТ SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА ПРАЗНУВАТ ДЕНЯ НА ДЕТЕТО ЗАЕДНО С ЕКИПА НА MAGGI®

Децата от SOS Детско селище Дрен празнуваха 1-ви юни на семеен пикник заедно с известни лица от българския шоубизнес и шеф готвачи

Във веселата компания на Део и неговата приятелка Мариана, Печенката,  Любо Нейков от „Комиците“ и Владо Пенев, малчуганите от SOS Детско селище в с. Дрен празнуваха dsc_4820.jpg Международния ден на детето. С помощта на топ шеф готвачите Ради Стамболов, Митко Клаклов, Ивайло Петков, Иво Рангелов и екипът на бульони MAGGI® децата се включиха в приготвянето на вкусния обяд и всички заедно се събраха след това на голям пикник на поляната до селището.

Гостуването на звездите и готвачите е част от инициативата „Топла супа всеки ден“, в рамките на която Бульони MAGGI® прави дарение в полза на SOS Детски селища България, предназначено за осигуряването на основна част от тяхното ежедневно меню през цялата година.

Децата показаха завидни умения в печенето на месо и зеленчуци на скара, а някои от SOS майките изненадаха дори и шеф готвачите с домашно приготвени кулинарни изкушенияdsc_4754.jpg като пастет от рукола. След като семействата приготвиха сами своя обяд на открито, Део и Печенката изпълниха някои от своите хитове, като се оказа, че сред децата има и бийтбокс таланти, достойни за сцената. След като обядът приключи, виртуозът в кухнята Ради Стамболов изненада децата с ефектно шоу и приготви пред очите им неустоим сладолед сред специални ефекти, изумявайки всички присъстващи.

Семейният пикник по случай Международния ден на детето в SOS Детско селище Дрен бе едно от поредицата гостувания под шапката на кампанията „Топла супа всеки ден“, в която популярни личности и звездни готвачи готвиха любимите ястия на децата от SOS Детски селища в Дрен и Трявна, споделяйки с тях личен опит, свързан с подвизите им в кухнята и полезни съвети как да се научат сами да приготвят балансирана храна у дома.

 

 

Article Type