Sort by
Sort by

Тази нощ София тренира! Включете се на фитнес режим с Йордан Йовчев, Екатерина Дафовска, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката и Алфредо Торес в първата „Нощ на отворените фитнеси“

В неделя, 18 септември от 22:00 часа до полунощ залите на Pulse Fitness & Spa, Атлетик Фитнес и Next Level отварят за безплатни тренировки, водени от най-големите звезди на българския спорт за всички последователи на „Нестле за Живей активно!“
Колоездене Йордан Йовчев
Назад

Само броени часове остават до старта на градското издание на „Нестле за Живей активно!“, което ще сгрее софиянци и ще разтърси града в ритъм, с големи дози енергия и движение, напук на градусите вън.

5 активни лъча формират кулминацията на събитието, срещайки се пред НДК, където спортния дух с танци, шоу, музика мощно ще завладее сърцата, умовете и телата на всички, а повече от 10 фитнес зали отварят за безплатни посещения чак до полунощ в рамките на първата „Нощ на отворените фитнеси“.

С шесткратния участник в олимпийски игри, медалистът и спортната легенда на България Йордан Йовчев всички ентусиасти могат да спортуват рамо до рамо в Pulse Fitness & Spa Младост. Кралят на салсата Алфредо Торес, чийто девиз „Само напред и винаги, винаги нагоре!“ кани всички, които искат да се докоснат до латино ритмите и да научат кога и как да движат ханша и как да работят за метаболизъм, в залата Pulse Fitness & Spa Bulgaria. А във всички останали обекти от веригата Pulse Fitness & Spa, ще може да се включите в безплатни групови или индивидуални тренировки с доказалите се професионални треньори от клуба.

Алфредо Торес

Ще уцелите десетката с олимпийската ни шампионка, най-успялата българка в биатлона, винаги усмихнатата и заредена с енергия Екатерина Дафовска, с която може да тренирате и да получите ценните й насоки за правилен спортен режим и как се финишира винаги успешно в Атлетик Студентски град. Легендата на леката атлетика на България, олимпийската златна медалистка Тереза Маринова ще посрещне всички запалени фенове, любители, професионалисти и непрофесионалисти, за да спортуват заедно в Атлетик Дианабад и ще сподели нейните тайните съставки за победа в залата.

Тереза Маринова

А точно под главната сцена на „Нестле за Живей активно! Град 2022“ в залата на Next Level ще може да тренирате с Евгени Иванов-Пушката и съпругата му Маруся Иванова. Как се поддържа форма, за да натрупаш внушителните 233 волейболни мача и сервисът ти да е винаги „пушка“, ще видите на живо като спортувате една вечер с него. А за да забравите за болките в гърба, можете да се включите в тренировката по укрепваща гимнастика със специалиста Маруся Иванова.

Марусия Иванова

Ако имате въпроси за хранителния си режим или този на децата ви, какво е добре да се похапва през есента и зимата, как да поддържате красиво тяло с правилна диета и кои са 9-те аминокиселини, които ще подобрят здравето ви, може да попитате лично доказаните професионални нутриционисти проф. Божидар Попов, доц. д-р Теодора Ханджиева-Дърленска и Весела Ламбер в 18:30 ч. в градинката на Храм „Свети великомъченик Георги Победоносец”.

Брандовете на Нестле България NESCAFÉ® 3in1, PURINA, NESTLÉ Fitness®, NESCAFÉ® Frappé, NESCAFÉ® Dolce Gusto®, NESTLÉ GERBER®, NESTLÉ NESQUIK®, KITKAT®, SMARTIES®, LION®, NESTLÉ МУРА® и Нестле за По-здрави деца ще се грижат за широките усмивки и доброто настроение на всички гости.

Повече за инициативата: 

„Нестле за Живей Активно!“ вече 17 поредни години работи за промотиране на по-целесъобразно и здравословно ежедневие на българите. Водени от убеждението, че активният начин на живот може да бъде алтернатива за всеки, инициативата се провежда с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Столична Община, а основен партньор на изданието „Нестле за Живей активно! Град 2022“ е #BEACTIVEDAY и Българска асоциация за здраве и фитнес. Инициативата се провежда в партньорство с Българска федерация по художествена гимнастика, Българска федерация по биатлон, Българска федерация лека атлетика,  Pulse Fitness & Spa, Атлетик Фитнес, Next Level, Pirin Spring, ЕкопакAsics, Държавната агенция за закрила на дететоБългарска aсоциация за изследване на затлъстяването и съпътстващите го заболяванияБългарско дружество по хранене и диететика , Заедно в час, 5 KM RUNCyrcl. И с медийната подкрепа на Darik radio, BgRadio, 24chasa, Netinfo, dir.bg, Offmedia, Webground, Sportal group, Dsport, Skafeto, bg-mama​.

Пълна информация за събитието и програмата прочетете във Фейсбук и на сайта на „Нестле за Живей Активно! Град 2022“.