Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

САНТРА И ПРИЯТЕЛИ В ПРИЯТЕЛСКИ ДВУБОЙ ПО ТЕНИС НА МАСА

Хип-хоп певицата Сантра и нейни близки приятели се включиха в инициативата „Живей Активно! с любим човек”
Назад

       На 26 март Сантра и нейни приятели вдъхновиха малки и големи да станат част от инициативата на Нестле България и Дарик радио „Живей Активно! с любим човек”. Събитието се проведе в столичния Paradise Mall в специализирания център за тенис на маса „Ping-pong club Paradise”. Всички участници имаха възможността да се включат в забавната игра, като се изправят един срещу друг в приятелски двубой. Сантра и любимите ѝ хора допринесоха за ведрото пролетно настроение на софиянци, мотивирайки ги да живеят активно през цялата година. Освен със среща отблизо с любимата си изпълнителка и възможността да поиграят тенис на маса с нея, всички присъстващи бяха наградени с подаръци от организаторите и широки усмивки.

       Своя принос за тазгодишната кампания вече дадоха SkilleR и Део. Активностите бяха изпълнени с много положителни емоции, а участниците се насладиха на слънчевите дни в компанията на своите любими звезди, като споделиха с тях любовта към спорта и активния начин на живот.

       Кампанията е част от годишния календар на най-голямата инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене в страната ЖИВЕЙ АКТИВНО!, която през 2016 г. се провежда под мотото „По-добри заедно“. „Живей Активно! с любим човек“ продължава да набира скорост, призовавайки феновете да преоткрият удоволствието от движението като го споделят със своите близки и любими хора. В продължение на 5 месеца към нея ще се включват едни от най-популярните и обичани български спортисти и известни личности. Нестле България и Дарик радио ще отправят множество спортни предизвикателства и ще организират редица отворени събития, в които SkilleR, Део, Сантра, Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Тити Папазов и техните семейства и приятели ще спортуват и ще се забавляват заедно с всички активни българи.

Следете кампанията „Живей Активно! с любим човек“ по Дарик радио.

Повече информация за предстоящите събития може да бъде намерена на сайта на ЖИВЕЙ АКТИВНО! и на страницата на инициативата във Facebook.

Присъединете се, защото СМЕ ПО-ДОБРИ ЗАЕДНО!

За ЖИВЕЙ АКТИВНО!

        Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда ежегодно вече 11 години и е част от цялостната програма за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот на Нестле България – най-голямата хранителна компания в страната. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! все повече се разраства и все повече хора участват в кампанията, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене.

        От първото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, проведено на 11 юни 2006 г., до днес над 215 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно с най-големите спортни звезди на България, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова,Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова,Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова,Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други.

       Инициативата се провежда под патронажа на Столична община и кмета на София Йорданка Фандъкова и с подкрепата на Община Бургас, Община Варна, Радио City, Радио NRJ, BG Radio,в. 24 часа, в. Труд, www.sportal.bg, www.actuactualno.com, www.zdravoslovnohranene.com, ЕКОПАК България и SPORT DEPOT.