Sort by
Sort by

НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ „СЪВЕТА НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА“ В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС „ИНОВАТОРИ НА БЪДЕЩЕТО – СТАЖАНТИ 2016”

Назад

Националният конкурс „Иноватори на бъдещето – Стажанти 2016” е част от Националната стажантска инициатива „Оставаме в България“ на „Съвета на жените в бизнеса“. В конкурса могат да участват студенти от бакалавърска и магистърска степен, ученици от 12-ти клас, талантливи млади хора с предприемачески дух и иновативни идеи. Те могат да изпращат своите проекти в четири категории – екология и градска среда, финансови услуги за бъдещото поколение, иновации и технологии, транспорт и логистика. Кандидатстването става онлайн на специално разработената платформа на сайта на Съвета http://womeninbusiness.bg, секция „Проекти”. Крайният срок е 20 май 2016 г.

Наградата за авторите на най-добрите идеи в конкурса „Иноватори на бъдещето – Стажанти 2016” е двумесечен платен стаж за лято 2016 г. във водещи компании в България от публичния и частния сектор. Проектите, спечелили първо място в четирите категории от конкурса, ще бъдат отличени и със специална награда, осигурена от „Съвета на жените в бизнеса“ – посещение на Европейския парламент в Брюксел.

Официалната церемония по откриване на конкурса се проведе на 13 април в Технически Университет, гр. София. Нестле България представи инициативата на своя щанд по време на форум „Кариери и студенти 2016“ в Нов Български Университет в началото на месец април. След представянето си в София изложението гостува и в гр. Пловдив.

Сайт на „Съвета на жените в бизнеса в България“: http://internships.womeninbusiness.bg/bg/home