Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ® представя нов стилен домашен вълшебник

Назад
България,

NESCAFÉ® - марка кафе номер 1 в света - обединява усилия с KRUPS, световен лидер в производството на еспресо кафе машини и представя - NESCAFÉ® Dolce Gusto® - първата кафе система, създадена за приготвянето на висoкокачествени кафе специалитети, в уюта на всеки дом. Благодарение на NESCAFÉ® Dolce Gusto®, NESTLÉ навлиза в бързо растящия пазар на кафе на капсули.

През месец октомври 2009 г. Нестле България и KRUPS лансират на българския пазар новата компактна кафе система NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Непозната до този момент за българския пазар, мултифункционалната кафе машина ще може да се намери първоначално в големите търговски вериги за електроуреди, универсалните магазини и по-големите вериги хипермаркети и супермаркети в София, Пловдив и Варна. Всички, които обичат комфорта от перфектно приготвените разнообразни кафе и топли напитки в своя дом, имат възможност да се докоснат до вълшебството на NESCAFÉ® Dolce Gusto®.


NESCAFÉ® Dolce Gusto® е незаменимо допълнение към всеки модерен дом - пълни се с вода, слагат се няколко капсули и без излишно суетене тя приготвя разнообразни висококачествени топли напитки, подходящи и за най-изискания вкус. Кафето е подбрано специално за всеки продукт с оглед на бленд и степен на изпичане, а зърната, 100 % сорт „Арабика”, са произведени в Колумбия, Етиопия, Коста Рика и Бразилия. Зад ултрамодерния дизайн, предлаган в 3 различни цвята (червен, черен и бял), застава уникалната патентована технология, оптимизираща 15 бара налягане, предоставяща най-доброто качество и текстура на напитката.


4 вида уникални кафе специалитети, заедно с изкушаващ топъл шоколад, от които българските потребители могат да избират, са предложени в пет стилни и различни по цвят капсули.
 

  • Espresso Intenso - наситен аромат, плътно тяло и кадифен каймак
  • Caffè Lungo - стилна чаша плътно кафе с богат аромат и кадифен каймак
  • Cappuccino - силен еспресо вкус, придружен от вкусна и приятно сладка млечно пяна
  • Latte Macchiato - еспресо с плътно тяло и наситен цвят върху млечна пяна с лек сладък вкус
  • Chococino® - горещ шоколад с разкошен плътен вкус на истински какаови зърна

Създадена от най-добрите кафе експерти – световните кафе лидери NESCAFÉ® и KRUPS, NESCAFÉ® Dolce Gusto® е истинско откритие, което вече е и в България. Със своя стилен дизайн и богат избор от топли напитки – тя предлага не само забавление и удобство, но и изключително приятен начин за приготвяне на страхотно кафе в уюта на всеки дом. NESCAFÉ® Dolce Gusto® е стилна, лесна е за употреба кафе система, която предлага разнообразие от топли кафе-специалитети точно както всички ги обичат. Затова и слоганът на NESCAFÉ® Dolce Gusto® е: