Sort by
Sort by

NESCAFÉ 3in1 & Burton в очаквано добра сноуборд комбинация

Назад
България
На 19 януари NESCAFÉ 3in1 стартира нова игра съвместно със световноизвестния лидер в сноуборда - Burton. Феновете на екстремните спортове ще имат за задача да открият в необятния сайт www.nescafe.bg три елемента, което ще им даде възможност да спечелят страхотни награди. Трите „неизвестни”, които участниците трябва да издирват са стик NESCAFÉ 3in1, червена чаша NESCAFÉ и сноуборд дъска Burton. Играта ще продължи до края на месец февруари. След успешно изпълнена мисия чрез томбола на 5 март ще бъдат определени 90 печеливши, които ще спечелят уникалния модел Clash на Burton.

Burton е основана през 1977 г. от Джейк Бъртън, смятан за бащата на сноуборда. Водеща марка на световния пазар и лидер в популяризирането на сноуборда и превръщането му в олимпийски спорт, Burton е официален спонсор на Българската сноуборд федерация, подпомага много наши и световни състезатели като Шон Уайт и Хана Тетър. Благодарение на авторитета и качествените си стоки, Burton е единствената сноуборд марка, създала съвместни колекции с Apple и Ipod, Ducati, Armani, Motorola, Paul Smith, Andy Warhol Foundation.

Компанията създава и първия фрийстайл парк у нас в Банско, където от три години насам се провежда единственото международно сноуборд състезание у нас. NESCAFÉ 3in1 & Burton се съчетават в очаквано добра комбинация, за да поднесат за пореден път най-доброто на феновете, които обичат екстремните емоции.