Sort by
Sort by

Над 10 000 души на NESCAFÉ® Фестивал

Назад
София, България
На 10 май бе открит първият NESCAFÉ® Фестивал у нас. Гостите имаха възможността да видят специалната колекция на модна къща AGGATA за NESCAFÉ® и колекцията прически Houte Couture на топ-коафьора и артистичен директор на Академия Stephan Васил Михайлов.

На 11 май се състоя NESCAFÉ ® флеър шампионата, на който 22-годишният Тихомир Михайлов от Добрич се пребори за първото място в състезанието. Той грабна 2000 лева и първото място с коктейл от NESCAFÉ ® Classic, уиски, сиропи – мохито-мента, тофи-нът и мляко. Второ място и 1000 лева спечели Мариана Уахена. Третото място и 500 лева бяха присъдени на Драгомир Дичев.

В състезанието участваха дванадесет от най-добрите бармани у нас. Всеки един от тях се представи с две напитки – NESCAFÉ ® Frappé по оригинална рецепта и коктейл. Критериите за оценка бяха освен задължителните вкусовите качества и външен вид на приготвените напитки, още и уменията за шоу при подготовка на питиетата, контакта с публиката и музикалната тема, на която състезателите са избрали да представят своето шоуто.

Часове, преди атрактивното барманско участие, на сцената на NESCAFÉ ® Фестивал се качиха брейкърите от Sleepwalkingz Crew. В продължение на два часа момчетата, заедно с бийтбокс шампионът Skiller, представиха своите интерпретации в стрийт културата на тема NESCAFÉ ®.

По време на двудневния кафе-маратон, над 10 000 феновете на стимулиращата напитка, имаха удоволствието да дегустират вкусовете NESCAFÉ ® 3in1, NESCAFÉ ® Classic, NESCAFÉ ® Frappé, NESCAFÉ ® Gold, NESCAFÉ ®Cool и NESCAFÉ ® Кафе Специалитети, както и най-новата напитка NESCAFÉ ® Xpress®.