Sort by
Sort by

ТЕРЕЗА МАРИНОВА С ВЕЛОРАЗХОДКА В ЮЖНИЯ ПАРК

Тереза Маринова и приятели се включиха в инициативата „Живей Активно! с любим човек”
Назад

На 17 април Тереза Маринова и нейните приятели вдъхновиха малки и големи любители на колоезденето да станат част от инициативата на Нестле България и Дарик радио „Живей Активно! с любим човек”. Към неделното вело приключение се присъедини и Велоразходка – неправителствена организация, която от тази година също става посланик на балансираното хранене и активен начин на живот.

Южният парк отново беше мястото, което събра много ентусиасти и любители на спорта, които избраха да прекарат ползотворно деня си заедно със златната българската медалистка по лека атлетика. Удоволствието от колоезденето сред цветните алеи на парка бе допълнено от Тереза, която зареди участниците с добро настроение и ги мотивира да спортуват повече през цялата година.

В продължение на 5 месеца към нея ще се включват едни от най-популярните и обичани български спортисти и известни личности. Нестле България и Дарик радио ще отправят множество спортни предизвикателства и ще организират редица отворени събития, в които SkilleR, Део, Сантра, Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Тити Папазов и техните семейства и приятели ще спортуват и ще се забавляват заедно с всички активни българи. Кампанията е част от годишния календар на най-голямата инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене в страната ЖИВЕЙ АКТИВНО!, която през 2016 г. се провежда под мотото „По-добри заедно“. „Живей Активно! с любим човек“ продължава да набира скорост, призовавайки феновете да преоткрият удоволствието от движението като го споделят със своите близки и любими хора.

Следете кампанията „Живей Активно! с любим човек“ по Дарик радио.

Повече информация за предстоящите събития може да бъде намерена на сайта на ЖИВЕЙ АКТИВНО! и на страницата на инициативата във Facebook.

Присъединете се, защото СМЕ ПО-ДОБРИ ЗАЕДНО!

 

За ЖИВЕЙ АКТИВНО!

Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда ежегодно вече 11 години и е част от цялостната програма за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот на Нестле България – най-голямата хранителна компания в страната. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! все повече се разраства и все повече хора участват в кампанията, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене.

От първото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, проведено на 11 юни 2006 г., до днес над 215 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно с най-големите спортни звезди на България, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други.

Инициативата се провежда под патронажа на Столична община и кмета на София Йорданка Фандъкова и с подкрепата на Община Бургас, Община Варна, Община Пловдив, Радио City, Радио NRJ, BG Radio, в. 24 часа, в. Труд, www.sportal.bg, www.actuactualno.com, www.zdravoslovnohranene.com, ЕКОПАК България и SPORT DEPOT.