Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Хиляди се включиха в "ЖИВЕЙ АКТИВНО!" 2009

Назад
София, България,

За четвърта поредна година инициативата на Нестле България събра почитателите на активния начин на живот

София, 14 юни 2009 г. Хиляди столичани се включиха в инициативата на Нестле България “ЖИВЕЙ АКТИВНО!” 2009. За четвърта поредна година някои от най-известните лица от света на спорта, сред които Екатерина Дафовска, Йордан Йовчев, Нешка Робева, Тити Папазов, Евгени Иванов - Пушката, както и водещите Иван и Андрей поведоха фенове на активния начин на живот на пешеходен поход от НДК до Южния парк. Невена, Магдалена Джанаварова и останалите финалисти от Music Idol 3, заедно с ансамбъла на Нешка Робева бяха звездите, които зарадваха всички участници в събитието с невероятните си изпълнения.

На 13 специално изградени сцени в Южния парк се проведоха спортни демонстрации, състезания, игри и концерти с участието на топ спортистите на България и популярни лица от телевизионния екран. Сред активностите, които предизвикаха интерес бяха различни видове танци, волейбол, футбол, скално катерене, скачане на батут, фитнес упражнения и много забавни игри и активности за бебета, домашни любимци и хора от всички възрасти.

Инициативата “ЖИВЕЙ АКТИВНО!” се провежда всяка година и е част от цялостната програма за популяризиране на здравословния начин на живот, която най-голямата хранителна компания в света, Нестле, осъществява в България. Всяка година „Живей Активно!“ придобива все по-мащабни размери и все повече хора, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене, участват в “ЖИВЕЙ АКТИВНО!”.

Повече от 30 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности в рамките на проекта до момента. Най-големите спортни звезди на България подкрепят “ЖИВЕЙ АКТИВНО!”, сред които Йорданка Благоева, Тити Папазов, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Армен Назарян, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други.

Инициативата се провежда под патронажа на Столична община и кмета на София Бойко Борисов и с подкрепата на Санома Блясък България, сп. Тя!, в. Монитор, в. Телеграф, в. Меридиан мач, БГ радио и радио NRJ. “ЖИВЕЙ АКТИВНО!” е в Интернет на адрес www.jiveiaktivno.bg.