Sort by
Sort by

Движение х 5, забавление х 100 е формулата на „Нестле за Живей Активно! Град 2022“

Пет активни лъча тръгват на 18-ти септември от 18 часа от целия град, избери своя лъч и се включи, за да се срещнем на голямата открита сцена пред НДК в 20 часа. Над сто танцувални, спортни и фитнес клуба, олимпийски и световни шампиони и любими артисти и певци ще бъдат част от превръщането на движението в забавление, което ще продължи до полунощ с „Нощта на отворените фитнеси“.

Живей Активно карта
Назад

Брандовете на Нестле България NESCAFÉ® 3in1PURINANESTLÉ Fitness®NESCAFÉ® FrappéNESCAFÉ® Dolce Gusto®NESTLÉ GERBER®NESTLÉ NESQUIK®KITKAT®SMARTIES®LION®NESTLÉ МУРА® и Нестле за По-здрави деца ще се грижат за широките усмивки на всички гости.

Повече за инициативата: 

„Нестле за Живей Активно!“ вече 17 поредни години работи за промотиране на по-целесъобразно и здравословно ежедневие на българите. Водени от убеждението, че активният начин на живот може да бъде алтернатива за всеки, инициативата се провежда с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Столична Община, а основен партньор на изданието „Нестле за Живей активно! Град 2022“ е #BEACTIVEDAY и Българска асоциация за здраве и фитнес. Инициативата се провежда в партньорство с Българска федерация по художествена гимнастика, Българска федерация по биатлон, Българска федерация лека атлетикаPulse Fitness & Spa, Атлетик Фитнес, Pirin Spring, Екопак, Asics, Държавната агенция за закрила на дететоБългарска aсоциация за изследване на затлъстяването и съпътстващите го заболяванияБългарско дружество по хранене и диететика , Заедно в час, 5 KM RUN, Cyrcl. И с медийната подкрепа на Darik radio, Bg Radio, 24chasa, Netinfo, dir.bg, Offmedia, Webground, Sportal group, Dsport, Skafeto​.

Пълна информация за събитието и програмата прочетете във Фейсбук и на сайта на „Нестле за Живей Активно! Град 2022“.