Sort by
Sort by

10 забавни физически предизвикателства и специален детски кът очакват феновете на активния живот на градското издание на “Нестле за Живей Активно!Град 2023” със специалното участие на “Игри на волята”

Започна записването на екипите за отборните състезания.
Тереза Маринов тренировка
Назад

Десетте състезателни предизвикателства са вдъхновени от телевизионния формат “Игри на волята” и адаптирани от професионалните експерти от Националната спортна академия така,  че да са безопасни и възможни за изпълнение от малки и големи. А звездния отбор на “Нестле за Живей Активно!” съставен от дългогодишни и нови посланици и спортни лица също ще участва в предизвикателствата на НДК

Евгени Иванов - тенис

На терен, Йордан Йовчев ще покаже как да се катерим на стена и на уред, а Тереза Маринова ще демострира как успешно да скачаме в гуми. Волейболистът Евгени Иванов-Пушката би могъл да предаде на другите участници ценни съвети в играта с въже. Специалистът по укрепваща гимнастика Маруся Иванова ще балансира на греда. Олимпийската шампионка по биатлон Екатерина Дафосвка ще демонстрира слалом с градински колички.  

Йордан Йовчев упражнения

Предизвикателствата пред Националния дворец на културата са специално селектирани от специалисти от Националната спортна академия, за да са подходящи и безопасни участници от широката аудитория. 

Екатерина Дафовска

Водещи на празника на физическата активност ще са водещите на “Игри на волята”, а победителите от предишните сезони също ще се включат като ментори към различните състезателни зони. 

Предизвикателствата могат да бъдат изпълнени поотделно или в отборно състезание, за което са предвидени специални награди за победителите. Всички желаещи да се запишат за отборните състезания с отбор от над 1 и не повече от 5 човека,  могат да го направят на страницата на Нестле за Живей Активно, както и на събитието във Facebook.  

Маруся Иванова

Очакваме ви с хъс и голяма доза настроение, за да отбележим заедно празника на физическата активност и балансирания начин на живот “Нестле за живей Активно” за 18-ти пореден път!

Разберете повече тук 

За Нестле за Живей Активно 
Нестле като лидер в областта на балансираното хранене и активния начин на живот, създава „Нестле за Живей Активно!“ през 2006г. в резултат на водещото убеждение, че активният начин на живот може да бъде алтернатива за всеки българин. Вече 18г. компанията провежда богат календар ежегодни събития, регионални издания, спартакиади, турнири, среща хората с различни форми активности, дава професионални съвети и насоки за здравословно хранене, промоцирайки физическата активист и балансирания начин на живот. През годините националната инициатива има над 200 партньора, събитията в календара ѝ са посещавани от над 500 000 души и тя е позната за 75% от населението. Спортните звезди Йордан Йовчев и Евгени Иванов са сред посланиците на инициативата, заедно с Тереза Маринова, Маруся Иванова, волейболните надежди от ВК Марица, Катрин Тасева и Екатерина Дафовска, които ежегодно се включват в изданията на “Нестле за Живей Активно” следвайки нейната мисия и мотивирайки още повече хора да водят здравословно ежедневие с повече движение.