Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ ОРГАНИЗИРА ДНИ НА CV КЛИНИКИ

Назад

В периода 2014 – 2016 г., като част от инициативата Nestle needs YOUth, Нестле България ще осигури възможност за работа на 150 младежи на възраст под 30 години и ще създаде стажантски позиции и програми за обучение на още 180 младежи на същата възраст. Те ще имат възможност, да работят на различни нива и в различни отдели на компанията от производство и администрация, до продажби, маркетинг, финанси, технологии, изследване и развитие.

cv%20clinic.jpgНестле има дългогодишен опит в подбора и развитието на хора и като социално отговорна компания искаме да споделим натрупаните знания с максимален брой млади хора. За да  подкрепим младежите в подготовката им за професионална реализация, организираме CV клиники, по време на които предоставяме съвети и подкрепа в процеса на писане на автобиография и мотивационно писмо.  Имайки предвид големия интерес към вече проведените CV клиники и положителната оценка, която получихме от участниците, бихме искали да дадем възможност на още млади хора да се включат в инициативата. Всеки, който има нужда от консултация може да изпрати своето запитване на [email protected], нашите специалисти по подбор ще разгледат вашите документи и ще ви дадат ценни съвети как по-професионално да структурирате своето CV и мотивационно писмо.

За младите хора, които имат по-задълбочени въпроси и имат нужда от допълнителна подготовка за представянето им по време на интервю, организираме Дни на CV клиники в компанията. Всеки който има желание може да се запише на [email protected], като ние ще се свържем с него за да уточним удобен ден и час за индивидуална среща, по време на която нашите специалисти ще ви подкрепят в изготвянето на документите и ще ви дадат ценни съвети за процеса по подбор.  Очакваме ви!