Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ ОТВАРЯ ВРАТИТЕ СИ ЗА МЛАДИТЕ ХОРА

Назад

НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ ОТВАРЯ ВРАТИТЕ СИ ЗА МЛАДИТЕ ХОРА,
ЗА ДА ГИ ПОДГОТВИ ЗА УСПЕШЕН СТАРТ В КАРИЕРАТА

На 20 август компанията организира CV работилница, в рамките на която студенти и младежи от цялата страна ще имат възможност да получат практически съвети, насоки и консултации за оформяне на своята автобиография и мотивационно писмо

На 20 август 2014 г. Нестле България ще отвори вратите си за ученици, студенти и младежи, като им даде възможност да вземат участие в специално организирана CV РАБОТИ-лница. Инициативата се организира специално за ученици, студенти и младежи от всички професионални направления. Събитието ще се проведе на 20 август 2014 г. от 13:00 часа в Централния офис на Нестле България (гр. София, бул. „Европа“ 128) и в него свободно могат да вземат участие всички желаещи младежи (ученици, студенти и стажанти). Единственото условие за участие е младежите да се регистрират, като изпратят e-mail на адрес: [email protected] посочвайки трите си имена и телефон за контакти.

В рамките на специално разработена сесия младежите ще имат възможността да получат ценна информация, практически насоки, уроци и съвети за изготвяне на документите си при кандидатстване за работа, стаж или проект. CV РАБОТИ-лницата ще помогне на младежите да разберат защо е важно да знаят как да изготвят своята автобиография и мотивационно писмо, какви са основните правила за съдържание на документите, на какво трябва да се наблегне и какво да се избягва в процеса на писане, както и какъв формат и съдържание създават добро впечатление на работодателя.

CV РАБОТИ-лницата е част от инициативата на Нестле за насърчаване на младежката заетост в Европа Nestle Needs YOUth (Нестле се нуждае от младите хора), в рамките на която в България компанията ще даде възможност за работа и стаж на 330 младежи под 30 годишна възраст в периода 2014-2016 г., които ще имат възможност да започнат работа на различни нива и в различни отдели на компанията: от производство и администрация, до продажби, маркетинг, финанси, технологии, изследване и развитие. Nestlé needs YOUth e първата цялостна инициатива за младежка заетост, която едновременно стимулира, укрепва и развива работоспособността на младите хора. С тази програма Нестле и партньорите в компанията насочват усилията си да осигурят необходимата подготовка и обучение на младите хора, независимо от степента на образование и вида на предпочитаната кариера.

Като част от най-голямата компания за храни и напитки в света, един от най-големите стратегически инвеститори в хранителната промишленост и надежден и предпочитан работодател с 20 годишна история в страната, Нестле България има 1500 служители в цялата страна, 207 от които са на възраст между 25 и 29 години, а 108 са на възраст между 19 и 24 години. Компанията традиционно предоставя възможности за развитие на младите хора и има дългогодишен опит в подбора и развитието на хора и иска да сподели натрупаните знания с максимален брой млади таланти. Всички участници в CV РАБОТИ-лница ще получат сертификати за успешното преминаване на обучението.

posters%20cv%20workshop%20big.png