Sort by
Sort by

Café NESCAFÉ отвори врати и в България

Назад
София, България
NESCAFÉ отбелязва 69 години от създаване на марката с автентична кафетерия и нов сайт

През месец април в България бе открито заведение от световната верига кафенета “Café NESCAFÉ”. На последния етаж в Mall of Sofia, на територията на Cinema City, отвори врати първото по рода си у нас кафе от този тип.

NESCAFÉ Frappe, NESCAFÉ Chocofreddo, NESCAFÉ Gold, NESCAFÉ Espresso, NESCAFÉ Cappuccino и NESCAFÉ Café au Chocolat са част от продуктите на най-предпочитаната марка кафе в света, които присъстват в менюто на заведението. Интериорът на Café NESCAFÉ е решен в емблематичния червен цвят за марката и посреща посетители всеки делничен ден между 13 и 23 часа, а през почивните между 11 и 23 часа.

Във Франция, Германия, Великобритания, Австрия, Полша, Япония, Колумбия и Южна Африка се намират част от над 50-те кафенета “Café NESCAFÉ”. Идеята за създаване на подобно комфортно място за отпускане и приятно изкарване в рамките на кино комплекс възниква в Полша. Именно там, Cinema City и NESCAFÉ, решават да създадат първото кафене, което да осигури на посетителите на мултиплекса възможност за развлечение и удоволствие преди началото на филма.

Отново през този месец стартира и напълно обновеният сайт на NESCAFÉ в България. На адрес www.nescafe.bg почитателите на напитката могат да открият новини за най-новите продукти на марката, както и любопитна информация за кафе културата. В специално отделена секция потребителите на марка кафе номер едно в света могат да научат оригинални рецепти за приготвяне на специалитети на марката, коктейли и сладкиши с кафе. Сайтът предлага и място за забавление. В секцията FUN освен рисуване, фонове за екрани на мобилни телефони и компютори, има обособено място за композиране на мелодии от песни и реплики на ЪПСУРТ.