Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PURINA® и Animal Rescue София организираха първата благотворителна разходка за кучета

Служители на Нестле България се включиха в кампанията за популяризиране на осиновяването на домашни любимци

purina
Назад

Служители на Нестле зарадваха обитателите на приюта за безстопанствени животни „Фермата“ на Animal Rescue в Долни Богров, като ги разходиха и се погрижиха кучетата да се чувстват щастливи, а опашките им да махат от радост. Целта на разходката бе да подари на обитателите на „Фермата“ повече пълноценно време навън в много активни игри и забавления, получавайки внимание и любов.

„Общуването с животни е доказано едно от най-ценните в човешкия живот. Няма по-хубаво от това да помогнеш на куче в беда и се надявам повече хора да помислят за домашен любимец, взет от „Фермата“, коментира Ивелина Василева, мениджър бизнес развитие на PURINA® България. Служителите на Нестле България разходиха над 40 кучета. Благодарение на хората, които идват уикенда, всяко от тях има своя миг извън клетката, раздвижва се, получава обич и лични минути внимание, което е първата стъпка по пътя на превръщането им от бездомни в домашни кучета.

По време на разходката служителите на Нестле имаха възможността да опознаят кучетата и да им подарят един активен и забавен ден. За да даде нов дом на повече домашни любимци и да стимулира повече хора да си вземат куче от приюта, PURINA® осигурява храна и медицински прегледи за период от една година на всеки служител на Нестле, осиновил домашен любимец от „Фермата“. Това е част от дългосрочния ангажимент на марката да се грижи за добруването на домашните любимци, осигурявайки им пълноценен живот, а разходките ще се превърнат в традиция.

Повече за PURINA®

Вече близо 90 години PURINA® работи със страст, за да помогне на Вашия любимец да живее по-щастлив, по-здравословен и по-дълъг живот. Страстта на бранда към домашните любимци преминава отвъд постигането на напредък в сферата на храненето на домашни животни. Тя е посветена на създаването на партньорства в света на грижата за домашните любимци и насочването на вниманието към това, от което домашните животни наистина се нуждаят. PURINA® инвестира в изграждането на специализирани площадки за кучета в градовете Пловдив, Варна, Бургас и София.