Sort by
Sort by

Нестле пуска в продажба растителни протеинови десерти YES!, подсилени с ядки и грах

Протеинов десерт YES! бяла опаковка

Нестле пуска нова серия от десерти YES!. Всеки десерт съдържа в себе си по 10 грама растителен протеин от вкусна и естествена комбинация от ядки и грах.

   Последните проучвания на Нестле показват, че повечето хора, които си купуват протеинови десерти, търсят все по-натурални източници на протеин без добавки. Растителният протеин е една от най-предпочитаните опции за подхранване на активния начин на живот и за набавяне на енергия, която да ни помогне да извлечем максимума от натовареното ежедневие.

   Най-новият YES! десерт съдържа в себе си 10 грама растителен протеин от грах и ядки и дава на потребителя допълнително сили, докато е в движение. Както другите YES! десерти, най-новият протеинов десерт е направен от естествени и полезни съставки, които са с високо съдържание на фибри, не съдържат изкуствени оцветители или консерванти, и са безглутенови и подходящи за вегетарианци.

   За разлика от много други протеинови десерти, най-новите YES! десерти поемат вълната на най-нововъзникналия тренд за използването на грахов протеин. Това отваря много повече възможности за консуматорите, които търсят по-иновативни алтернативи за набавяне на растителен протеин. Освен това новите десерти постигат всичко това без да се налага да правят компромис между „здравословно“ и „вкусно“.

   Новите YES! десерти идват в два впечатляващи вкуса. Първият е Бадем, Фъстък и Двоен тъмен шоколад, а вторият е Кашу, Боровинка и Тъмен шоколад. Ядките са основна съставка, а като завършек десертите са поръсени с тъмен шоколад, който е направен от устойчиво какао, сертифицирано от Рейнфорест Алианс (Rainforest Alliance).
               
   Александър ван Майлот, международният ръководител на сладкарските изделия в Нестле сподели: „Знаем, че днес хората водят здравословен и активен начин на живот и ние търсим подходящата храна, която да е полезна както за тях, така и за околната среда. YES! протеинови десерти използват силата на природата, за да предоставят уникален и полезен продукт, който да може да се консумира в движение. Освен това YES! десертът е обвит в хартиена опаковка, която е лесна за рециклиране и не произвежда пластмасов отпадък."

   Луис Барет, ръководител на техническия център за сладкарски изделия на Нестле в Йорк, също направи коментар относно най-новите десерти: „Граховият протеин е ключов за нас, защото има много високо съдържание на растителен протеин. Когато създавахме новите YES! десерти, избрахме точно протеин от грах и ядки, за да се откроим от всички останали протеинови десерти на пазара. В същото време, вкусът на продукта беше най-големият ни приоритет и точно затова тези десерти са толкова невероятни!"