Sort by
Sort by

„За моментите заедно“ – Включи се с любимото алтернативно превозно средство в градска среда!

Лъч княжеска градина

Подготвили сме специална локация за всички любители на алтернативните превозни средства, с които се предвижват в града или карат за удоволствие в свободното време. “Нестле за Живей активно! Град 2022“ и  NESCAFÉ 3in1 ви очаква с вашето колело, тротинетка или скейт на 18 септември, събираме се от 18:00 часа в Княжеска градина (до бул. Цар Освободител), да се забавляваме и покараме заедно до НДК.

Елате да ни покажете любимата си алтернатива за предвижване! Шествието на две, три, четири колела ще поведат олимпийският  медалист и многократен световен и европейски шампион, запаления вече 17 години участник в инициативата на „Нестле за Живей активно!Йордан Йовчев, младият ъндърграунд артист и хитов изпълнител Хоумлес, българският триатлонист спечелил не едно и две състезания Момчил Димитров, както и многократните национални и балкански шампиони от волейболен клуб „Марица“. Всички те ще яхнат колелетата и ще въртят педали с пълна сила, защото движението е здраве, и за да ни вдъхновят да слезем от колите и да запалим гумите на алтернативните превозни средства, да се придвижваме и едновременно с това да пазим околната среда, защото това е неочаквано добра комбинация и те предизвикваме да я опиташ. Да слезеш от колата и да се придвижваш по алтернативен начин ти дава свобода и възможност да изпиташ сладостта от движението, да се впуснеш в приключения, да спестиш време в трафика и да се насладиш на градските пейзажи. Едновременно с това подобряваш физическата си форма и работиш за здраве, забавляваш се и на финала гарантирано ще се почувстваш по-добре.

Събираме се от 18 ч. като ще ни видите отдалече, оглеждайте се за знамената на „Нестле за Живей активно!“. Рокетмените на NESCAFÉ 3in1 ще се погрижат за перфектната чаша с ароматно кафе, която да ни зареди с енергия за предстоящия поход на колела. Всеки е добре дошъл, а какво по-хубаво да се съберете с приятели или със семейството и да сформирате собствен отбор, който да се включи в шествието. Или да покажете какъв е новият трик с колелото или скейта, който сте научили. Може да станете част от незабравимия отбор на „Нестле за Живей активно!“, където със сигурност ще намерите много нови приятели. За малки и големи, професионалисти и непрофесионалисти, за състезатели или любители, за всички възможностите са неограничени, хубавите моменти са гарантирани, елате, за да ги споделим заедно!

Йордан Йовчев, Хоумлес, Момчил Димитров и състезателките от волейболен клуб „Марица“ очакват всеки ентусиаст, за да покарат с него, да споделят емоцията и доброто настроение от това да се движим заедно по вечерните улици на София.

Ще караме по бул. Цар Освободител, по велоалеите на бул. Евлоги и Христо Георгиеви, ще пресечен кръстовището с бул. България и ще продължим по ул. „Фритьоф Нансен“, за да стигнем до основната локация на “Нестле за Живей активно! Град 2022“ пред НДК, където ще танцуваме, спортуваме и ще празнуваме радостта от движението!

Всеки ще спечели от специалните награди, подготвени от „Нестле за Живей активно!“. Елате да запалим гуми, да покараме, да сме активни и да споделим момента заедно в първия вечерен поход на колела!