Sort by
Sort by

"Усилието - от нас, наградата - за тях" – Чакаме те с домашния любимец, ела и дари солидарност за животните в нужда!

Карта на лъча

Нестле за Живей активно! Град 2022“ заедно с PURINA са подготвили специална локация с активности за четириногите приятели и техните стопани. Каним ви да се включите на 18 септември точно в 18:30 ч. в Кучешката градинка в Южен Парк 2, зад Музея на земята и хората.

Всеки с включването си ще бъде добродетел за животните в нужда от Animal Rescue като от негово име PURINA ще дари по 1 кг храна за четириногите приятели. 

Как? Като се присъединиш с домашния си любимец, вземеш специално подготвената карта от шатрата на PURINA в Кучешката градинка в Южен парк 2, събереш двата стикера от двете локации на PURINA. Едната локация ще е в Кучешката градинка, а другата ще е пред НДК. За да стигнеш до НДК заповядай с нас и нека всички заедно се включим в първия вечерен поход на четири лапи. Картата със събраните стикери дари на шатрата на PURINA на НДК и стани добродетел, като от твое име ще бъде дарена храна за Animal Rescue.

С много изненади, награди, лакомства, игри, демонстрации и добро настроение ще ви посрещне PURINA в Кучешката градинка в Южен парк 2! А професионалният треньор на четириноги Асен Аролски ви впусне в луда надпревара по алеите на парка, в щафетни активности с награди, а за отличниците от PURINA  са подготвили  специални изненади.

Обучени четириноги атлети, специални гости на “Нестле за Живей активно! Град 2022“ ще демонстрират уменията си по хващане на летящо фрисби и предизвикват всички пухкави приятели да покажат какво са научили и колко високо могат да скочат за любимата си играчка.
 
Бауу, бауу, може и мяууу, ще говорим на един език с „Нестле за Живей Активно! Град 2022“ и PURINA и ще го докажем като заедно направим първия вечерен поход на четири лапи и дарим храна за животните в нужда от Animal Rescue. 

Още една изненада от „Нестле за Живей активно!“, PURINA, NEXT LEVEL и Asics ви очаква в Кучешката градинка в Южен парк 2 на 18 септември. Предизвикваме ви да се докоснете до магията на бягането в добра компания като се включите в 3 км маратон. Всички любители, непрофесионалисти, родители с децата си и дори домашните любимци, както и всеки, който до сега не се е осмелил да се включи в предизвикателството на маратона, сега е вашия момент!

3 км от вас – наградата за тях – стартираме от локацията на PURINA в Кучешката градинка в Южен Парк 2, зад Музея на земята и хората. Точно в 18:30 ч. ще бъде даден официалния старт на маратона. Елате малко по-рано, вземете своята специална карта със стикери, залепете първия стикер и се пригответе на стартова позиция за началния сигнал.  Успешно финиширалите пред НДК в края на 3 км отсечка по алеите на парка, ще получат и втория си стикер за картата на PURINA. Дарете попълнената със стикери карта на шатрата на PURINA пред НДК и от ваше име ще дарите солидарност чрез храна, предоставена от PURINA, за малките нуждаещи се приятели от Animal Rescue. За всяка попълнена карта от името на всеки участник PURINA дарява килограм храна.

За шампионите ще има купи, медали и много награди! Всички участници ще получат подаръци от Нетсле България и едноседмични карти за фитнес от NEXT LEVEL. За победителите са и големите награди - 1 годишна карта за фитнес от NEXT LEVEL, 3 тримесечни карти за фитнес от NEXT LEVEL, 1 ваучер за 100 лв. от Asics, 2 ваучера за 50 лв. от Asics, 20 шапки от Asics, 20 бутилки от Asics и 5 едномесечни карти за фитнес от NEXT LEVEL.

Запиши се за участие и вземи своя стартов номер по всяко време, 24 часа в денонощието, от 15 до 17 септември  от рецепцията на фитнес NEXT LEVEL НДК (в подлеза на НДК при фонтаните срещу стълбите).
Всеки може да участва, запиши се, ела и дари солидарност!