Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Млади професионалисти

Млади професионалисти

Защо Нестле?

При някои завършващи водещ е разумът, при други сърцето – желанието да променят света и да изградят бизнес. В Нестле ще имате възможността за развитие и в двете насоки –  да се развиете в професионален и в личен план, на интелектуално и емоционално ниво.

Възможността

Независимо, в кой от отделите сте – Маркетинг, Продажби, Финанси, Човешки ресурси или на която и да е длъжност, ще се докоснете до ключовите аспекти на нашия  бизнес. Като разнообразен бизнес с глобално мислене, ще ви покажем как се възползваме от културното си разнообразие и новите перспективи на местно ниво.
Ще откриете, че входящите ни позиции имат някои сходни характеристики. Личната отговорност и самостоятелността са изключително важни тук, затова докато се възползвате от първокласното ни обучение, ще имате нужда от енергия и мотивация да постигате възможно най-много в професионален план.

Предизвикателството

При нас да си успешен означава да споделяш желанието ни да подобряваме качеството на живот на хората, да вземеш в свои ръце бъдещето си и да останеш отворен към възможностите за обучение, които предоставяме. Ние насърчаваме служителите си да гледат на кариерата си като на пътешествие,предоставящо нови възможности за развитие и подобряване на уменията. Гъвкавостта и погледът в дългосрочен план са от значимост, но бъдете сигурни, че с повече от 2000 водещи марки и желание за усъвършенстване, в Нестле има постоянна възможност за развитие, най-вече за талантливите млади професионалисти.