Работна среда

В ръцете си държиш настоящето и бъдещето, ТИ си перспективата, която прави света ни по-добър и по-динамичен.

Приеми предизвикателство

Приеми предизвикателство да станеш част от Нестле и заедно да създаваме по-добър живот за всички нас. Още от самото начало ще имаш възможността да работиш с хора от различни култури, да учиш постоянно, да се радваш на динамиката всеки ден. Хората, които правят това, са хората, които променят света със страст, увереност, откритост, честност, иновативност. Вече повече от 150 години Нестле е водена именно от такива хора. Но най-вълнуващото предстои, защото ДНЕС заедно можем да градим бъдещето на компанията.

В повече от 80 страни по целия свят над 300 000 хора работят в Нестле – от специалисти по отглеждане на кафе до учени в над 20 изследователски центъра; от работник на поточна линия в една от нашите над 480 фабрики до маркетинг мениджър; от рецепционист в един от многобройните ни офиси до бизнес мениджър на една от категориите ни – кафе напитки, шоколадови продукти, кулинарни продукти, зърнени закуски, храни за най-малките деца от 0 до 3+ години, храни за домашни любимци и много други.

Вярваме в това, че човек се учи докато е жив и само небето е лимита за твоите възможности.

Започвайки работа в Нестле, обученията в процеса на работа са неизменна част. Могат да бъдат специфични, функционални, но могат да бъдат и такива, които развиват умения като – коучинг, менторство, управление на хора, убедителност, лидерство, управление на проекти, управление на промяната, преговаряне и т.н.

Стартът на твоята кариера може да започне от практикантска програма или стаж. А стажовете, които предлагаме вече повече от 18 години в България, са съобразени с теб и твоите изисквания. Могат да бъдат в различна сфера като маркетинг, човешки ресурси, правни услуги, финанси, продажби, фабрика техническа и развойна дейност; платени или неплатени. Могат да бъдат свързани с конкретен проект, но и с по-административни задачи.

Работата в Нестлe

Работата в Нестле е много специална. Създаването на храна е иновативно и вдъхновяващо начинание. Хората, създаващи храна, творят емоция, изживяване, страст. Да работиш в компания, която подобрява качеството на живот, както на хора от различни възрасти, така и на домашни любимци, е не само динамично, но и емоционално. Това е едната страна на работата в Нестле. Другата е свързана с елементи като политика на отворени врати /по всяко време може да се допитаме до колега, лидер, ръководител на отдел/, като възможности да бъдеш обучен, но и да станеш обучител, да бъдеш коучван, но и да станеш коуч, да имаш ментор или да бъдеш такъв. Можеш работиш по проект, който представлява интерес за теб, да развиваш потенциала си и израстваш кариерно.

Вдъхновена от хората, в името на подобряването на качеството на живот, даваща възможност за професионално и личностно израстване в удовлетворяваща работна среда – това е малка част от работата в Нестле. Присъедини се.

Вдъхнови се за повече възможности с Нестле! 

История

И за да се насладиш напълно на работа в Нестле, трябва да знаеш как е започнало всичко:

  • 1866 - Анри Нестле експериментира с различни комбинации от краве мляко, пшенично брашно и захар, за да спаси от недохранване бебетата, които са алергични към майчиното мляко.
  • 1875 - През 1875 година Даниел Петер открива първия млечен шоколад
  • 1882 - ​През 1882 година швейцарският мелничар Юлиус Маги създава зеленчуков продукт – лесен за приготвяне и много бързо усвояващ се от организма.
  • Първата Световна Война - снабдяването със суровини и разпространението на продуктите става изключително трудно. Огромен е недостигът на прясно мляко, което води до повишено търсене на млечни продукти и значително увеличение на държавните поръчки
  • Втората Световна Война - ​Избухването на Втората Световна Война оказва силно отрицателно въздействие върху NESTLÉ като цяло – печалбата намалява с 30 %, увеличават се проблемите с разпространението на продуктите в Европа и Азия. Не така стои въпроса с NESCAFÉ, обаче! Втората Световна Война ускорява налагането на най-новия продукт на компанията
  • 1947-1974 - Краят на Втората Световна Война отбелязва началото на най-динамичната фаза от развитието на NESTLÉ. Растежът на NESTLÉ се основава на разнообразяване на продуктовата гама, сливането с нови компании. 
  • Края на ХХ век и началото на ХХІ век - ​Над 500 фабрики по целия свят, продажби, възлизащи на повече от 86 млрд швейцарски франка – така NESTLÉ навлезе в новото хилядолетие. Неоспорван лидер в хранително-вкусовата промишленост. Това е една от малкото компании в света, която полага грижи не само за физическото, но и за духовното здраве на всеки един от своите клиенти.

Как може да кандидатстваш

А за да започнеш работа в Нестле, ето какво можеш да направиш: