Sort by
Sort by

Как да кандидатстваме

Как да кандидатстваме

Регистрация

Молим ви да попълните формата за регистрация възможно най-пълно. Въпреки, че можете да прикачите вашето резюме, във ваш интерес е и да попълните полетата Образование и Професионален опит, тъй като това ще позволи тази информация да бъде веднага свързана с подходящи позиции.
След като се регистрирате, ще можете да влизате в системата и да допълвате данните си винаги, когато пожелаете, чрез E-mail адреса и паролата, които сте създали.
Нестле е международна компания и работният език е английски. Платформата за търсене на работа е само на английски език и за ползването й се изисква неговото добро владеене.
Бутоните назад и напред, разположени в стандартния панел на вашия браузър (Internet Explorer например) Ви позволяват да навигирате през вече посетените страници.


Кандидатстване

Препоръчителният начин за търсене е да конкретизирате само държавата и така да разгледате всички наши позиции за България.
Когато извършвате търсене за подходящи позиции, изберете всички релевантни опции, за да сте сигурни, че позицията, която търсите, ще се появи в резултатите от търсенето.

Също така можете да запазите вашето търсене, което ще ви позволи да се върнете отново към него по-късно. Просто въведете вашите критерии за търсене и натиснете "Save this Search" в началото на екрана. След това ще бъдете помолени да запишете име за вашето търсене и да го запазите. Следващият път, когато искате да направите същото търсене, трябва просто да изберете  ”My Saved Searches” от страницата “My Jobpage” и да натиснете името на съответното запазено търсене.

След като подадете вашите документи за определена позиция, можете да следите статуса на вашата кандидатура чрез натискане на "My Applications" в “My Jobpage” менюто.

Молим ви да се уверите, че цялата информация подадена като част от вашата кандидатура или регистрация, е точна и вярна.


Създаване на профил и прикачване на документи

Можете да си създадете/редактирате профил чрез линка “Access my profile”. На тази страница в няколко стъпки ще можете да въведете повече информация за себе си, както и да прикачите автобиография, мотивационно писмо или други файлове.

Максималният размер на файловете, които можете да прикачвате, не трябва да надхвърля ~836Kb. Ако след време искате да поправите прикрепен файл, просто влезте в профила си и добавете или изтрийте документи.
След като сте регистрирани, имате възможност да влизате в профила си и да коригирате вашите данни по всяко време, чрез Потребителското име и Паролата, които сте създали. Това също ви позволява да кандидатствате за свободни работни позиции. Вашето резюме ще бъде видимо за всички наши специалисти Подбор когато те извършват търсене за определена позиция и вашите документи съвпадат с търсения профил.


Процес по подбор

След получаване на кандидатурата ви, ние разглеждаме вашето CV и минал опит, за да преценим до колко сте подходящ за определена позиция. След това специалист Подбор  ще се свърже с вас.
Следващият етап е серия от индивидуални интервюта с екипа Човешки ресурси, по телефона или наживо. При успешно представяне, ще бъдете интервюиран от съответния пряк ръководител.
В процеса на подбор ще бъдат взети под внимание както вашия опит и образование, така и личните качества и потенциала за съвместимост с културата на Нестле. Също така, ще получавате обратна връзка за вашето представяне на всеки етап от процеса.