Sort by
Sort by

Стажантски програми

Как да кандидатстваме Нестле България е компания с традиции в предлагането на стажантски програми и предоставяне възможност за изява на младите хора. Стажантската програма на Нестле България е създадена през 1997г. и дава възможност на студентите да придобият практически опит в реална бизнес среда. Тя е в унисон с принципите ни за създаване на споделена стойност и ангажираност към обществено-значими инициативи в подкрепа на младите хора и дава възможност за плавно навлизане в професионална среда. Стажантите имат възможност не само да се запознаят с функционирането на компанията отблизо, но и са въвлечени в реални казуси и проекти. Така те придобиват знания и опит, които ги подготвят за тяхната успешна кариера.

За да кандидатствате за нашите стажантски програми, моля натиснете бутона „Кандидатствай тук”.

Едногодишна стажантска програма

Всяка година Нестле България предлага едногодишни стажантски програми на завършили студенти и млади специалисти. Без определена начална дата и предлагани в различни отдели на компанията, тези стажове са създадени за наскоро завършили студенти, без професионален опит и предлагат идеална възможност за летящ старт на кариерата и развитие в предизвикателна работна среда. Програмата се радва на голям интерес сред кандидатите, тъй като дава възможност за плавно навлизане в професионална среда на позиция, за която не се изисква опит.

Краткосрочни стажове

Стажантската ни програма предлага и няколко вида краткосрочен стаж. Предлагаме възможност на студентите да направят стаж, който е логично продължение на академичната им програма. Те имат възможност да придобият наблюдения и практически опит и в условия на повече гъвкавост и съвместяване с учебни задължения.

Нашите летни стажантски програми са подходящи основно за студенти от по-горни курсове на обучение. Стажът продължава три месеца и може да бъде проведен във всеки отдел на компанията. По време на него, студентите могат да приложат теоретичните си познания на практика и да открият силните си професионални качества чрез участие в реални бизнес проекти. Всяка година, стажовете са различни на брой и се провеждат в различни отдели.