Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Венелина, Мениджър Производство,
Фабрика София

Венелина, Мениджър Производство, Фабрика София
Какви са основите отговорности на позицията: Основната цел е да се произведе съгласно заложения план качествен и безопасен продукт, спазвайки всички изисквания по безопасност, постигайки нужните показатели за ефективност на линиите и др. Работата тук е динамична и предизвикателна, т.к. Фабриката е много комплексна. Работя с различни отдели, по различни проекти и с много различни хора на различни позициии и нива. Постоянно има какво ново да се научава.

От колко години си в Нестле: От 3 години

Как започна кариерата си в Нестле: Започнах в средата на юли, 2009 г., като Отговорник безопасност на храните в Сладоледена Фабрика, Варна.

Какво е кариерното ти развитие до сега: Във Варна участвах при внедряването на GLOBE (SAP) във Фабриката като суперюзър за отдел Качество. След това от началото на 2010 г. до юли, 2011 г. бях Мениджър Качество. От ноември, 2011 г., съм във Фабрика София на настоящата позиция.

Какво те привлече в Нестле: Работата в международна компания, която предлага много възможностите за развитие, участие в различни проекти и обучения. Какво ти харесва най-много тук, какво те мотивира и вдъхновява: Контактите с колеги от различни националности като така имаш възможност да научиш повече за тяхната култура. Също така харесвам непрекъснатото предизвикателство да се подобряваш като по този начин работата никога не е рутинна. Обичам да работя в екип и заедно да постигаме поставените високи цели, както и да развивам моя екип, да виждам техния напредък, ангажираност.

Как виждаш бъдещото си кaриерно развитие и възможностите: Позицията е нова за мен и ми трябват поне още няколко години, за да натрупам повече опит и увереност. След това се надявам да имам възможността да работя и в Нестле фабрики извън България.

Как поддържаш баланс между личен живот и кариера: Балансът е доста труден, но все пак успявам да го поддържам. Имам подкрепата на моя приятел и моето семейство. Старая се през уикендите да почивам активно, а не да работя от вкъщи.

Как поддържаш здравословен начин на живот: Консумирам продукти с доказано качество, съдържащи натурални съставки. Обичам да се разхождам сред природата и да плувам в морето.

Какви са хората в Нестле: Различни като личности, но всички ангажирани да постигнат възможно най-добри резултати.

Венелина, Мениджър Производство, Фабрика София