Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Стоил, Nestle Continuous Excellence координатор, Фабрика Варна

Стоил, Nestle Continuous Excellence координатор, Фабрика Варна
Какви са основите отговорности на позицията: Отговорностите ми са свързани с внедряването на инициативата за постоянно усъвършенстване NCE във Фабриката за Сладолед във Варна. Това включва участие в разработването на оперативния план на фабриката, показателите за представянето, оперативните срещи на различните нива във фабриката, прилагането на методите за решаване на проблеми... Интересното е точно това – всеобхватността на проекта, комплексността му и интерактивността.

От колко години си в Нестле: От 2 години и половина

Как започна кариерата си в Нестле: Започнах в Нестле като Анализатор-себестойност в отдел Контролинг Фабрика, за да подпомагам процеса на внедряване на GLOBE във фабрика Варна.

Какво е кариерното ти развитие до сега: Останах на тази позиция малко повече от една година, след което приех предложеното ми предизвикателство да се заема с внедряването на NCE инциативата.

Какво те привлече в Нестле: Историята на компанията и нейните традиции - съществувайки от 1866 година, тя е с доказана способност да се адаптира към променящата се среда, и в същото време да променя средата около нея чрез иновациите.

Какво ти харесва най-много тук, какво те мотивира и вдъхновява: Глобалното присъствие – където и да отидеш, в който и магазин да погледнеш – продуктите на Нестле са навсякъде. Вдъхновяващ е и ангажимента на компанията към кризите с храна и вода в Африка и проблемите с недохранването.

Как поддържаш баланс между личен живот и кариера: Семейството не трябва да бъде лишавано от нашето внимание, въпреки че понякога е трудно – не трябва да забравяме, че то е основата на нашите успехи.

Как поддържаш здравословен начин на живот: Старая се да включвам разнообразна храна в менюто си и да ходя пеш, когато е възможно.

Какви са хората в Нестле: Произвеждащи отлични продукти –амбициозни, с много знания и горди с това, което правят.

Стоил, Nestle Continuous Excellence координатор, Фабрика Варна